Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Xbox Two en Playstation 5 in 2018 of 2019 - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Xbox Two en Playstation 5 in 2018 of 2019

De Xbox One en de Playstation 4 zijn nog maar net uit (en nog niet eens in Nederland en België) of er wordt al gesproken over de volgende generatie. De Xbox Two en de Playstation 5. Volgens EA’s executive vice-president Patrick Söderlund kunnen we de twee nieuwe consoles van Microsoft en Sony al in 2018 of 2019 verwachten.

Xbox Two en Playstation 5 in 2018 of 2019

“Deze generatie heeft het iets langer vol gehouden dan ik zou willen,” zei Söderlund tegen MCV. Net als andere grote meneren en mevrouwen in de gaming industrie denkt Söderlund dat nieuwe hardware goed is voor de verkoop van software. Hij ziet wel in dat er ook een positieve kant zit aan een langdurige console generatie. “De games die laat in de generatie verschijnen zijn dan beter. Aan de andere kant zie je een grote game als GTA V die nog net aan het einde van de Xbox 360 en Playstation 3 cyclus zit,” aldus Söderlund.

De executive vice-president denkt dat we van deze generatie zo’n vijf a zes jaar kunnen genieten alvorens we weer nieuwe hardware moeten aanschaffen, áls er dan überhaupt nieuwe consoles komen en er niet een heel ander stukje techniek om de hoek komt kijken.

28-11-2013 om 17:48 | Jörn | via MCV

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76