Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Xbox One laten repareren kan bij Microsoft Nederland en België - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Xbox One laten repareren kan bij Microsoft Nederland en België

Een Xbox One uit Duitsland halen is geen probleem, het is niet al te ver rijden en Duits is niet zo’n hele moeilijke taal. Ook met het apparaat zelf krijg je geen problemen. Je kunt hem gewoon op Engels zetten, games zijn regiovrij dus die werken gewoon en voor het aanschaffen van andere content kun je een creditcard toevoegen. Het enige probleem zou optreden als je apparaat defect zou zijn, maar ook dat levert nu geen enkel probleem meer op. Microsoft heeft op hun servicepagina namelijk aangegeven dat je jouw Xbox One vanaf nu ook gewoon via hen kunt opsturen voor reparatie.

Xbox One laten repareren kan bij Microsoft Nederland en België

Op de site staat namelijk het volgende te lezen:

Console reparaties zijn beschikbaar zonder kosten via de standaard garantie vervaldatum van feb 17, 2016. Tot en met de standaardvervaldatum van de garantie op feb 17, 2016 worden hardwaredefecten aan dit apparaat kosteloos vervangen.

Mocht je dus nog geen Xbox One hebben aangeschaft omdat je bang was voor problemen met de garantie, dan kun je opgelucht ademhalen en het apparaat voor de Kerst in huis halen. We hebben de pagina van zowel Nederland als België gecheckt en ze geven beide deze boodschap weer.
14-12-2013 om 16:32 | Jörn | via 3nter

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76