Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Assassin's Creed Rogue heeft geen multiplayer - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Assassin’s Creed Rogue heeft geen multiplayer

Afgelopen week onthulde Ubisoft hun Assassin’s Creed game voor de vorige generatie consoles, Assassin’s Creed Rogue. Inmiddels heeft Ubisoft wat meer informatie vrijgegeven over de game.

Assassin’s Creed Rogue heeft geen multiplayer

Geen multiplayer

Het opvallendste detail in de nieuwe informatie is dat Assassin’s Creed Rogue het zonder multiplayer moet doen. De laatste Assassin’s Creed games hadden allemaal een competitieve multiplayer modus, en zal Assassin’s Creed Unity een co-op mode bevatten. Voor Rogue geldt dit dus niet en zul je je moeten vermaken met de singleplayer.

Missing link

In Assassin’s Creed Rogue zul je een aantal oude bekenden tegen het lijf lopen zoals Haytham Kenway uit Assassin’s Creed 3 en Achilles en Adewale uit Assassin’s Creed 4: Black Flag. De game speelt zich af tussen 1752 en 1761 en dus deels ten tijde van de Zevenjarige Oorlog waarin onder meer Oostenrijk, Pruisen en Groot-Brittannië een belangrijke rol speelden.

De game moet op chronologisch vlak de link leggen tussen een aantal games. Ook Assassin’s Creed Rogue speelt zich namelijk af in de 18e eeuw, deels tegelijkertijd met Assassin’s Creed 3 en vlak na Assassin’s Creed 4: Black Flag. Assassin’s Creed Unity, dat later dit jaar verschijnt speelt zich enkele tientallen jaren later af, tijdens de Franse Revolutie.

Koudwatervrees

Assassin’s Creed Rogue zal zich deels afspelen in het gebied rond de Noordpool. Je schip zal daarom het juiste gereedschap bevatten om ijsschotsen en dergelijke uit de weg te ruimen. Ook beperkt dit gebied je in je vermogen om te zwemmen, want daar is het water natuurlijk veel te koud voor. Hoofdpersoon Shay Cormac kan wel een korte tijd in het water doorbrengen, maar zal naar mate de tijd verstrijkt health verliezen.

07-08-2014 om 10:59 | Jörn | via Game Informer

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76