Registreren Inloggen

Pinball FX 2 vanaf nu verkrijgbaar op Xbox One

Zin om te flipperen? Dan ben je ‘in luck’ want Pinball FX 2 van Zen Studios is vanaf nu verkrijgbaar op je Xbox One.

Pinball FX 2 vanaf nu verkrijgbaar op Xbox One

De game is volledig gratis te downloaden inclusief de gratis pinball tafel Sorcerer’s Lair. Daarnaast kun je losse tafels of bundels kopen zoals Marvel Pinball, Star Wars Pinball of Plants vs Zombies Pinball. Onder de Marvel tafels vallen onder meer de Deadpool tafel en de pas onthulde Guardians of the Galaxy tafel. Naast deze thema tafels zullen ook de originele Zen Studios flipperkasten beschikbaar zijn.

Ook in de toekomst zul je je lol op kunnen want Zen Studios heeft ook direct de releasedatum voor The Walking Dead pinball bekend gemaakt. Deze tafel verschijnt op 28 augustus 2014 voor de Xbox One.

Gratis Xbox 360 tafels importeren

Mocht je Pinball FX 2 al op je Xbox 360 hebben gespeeld en daar flink wat tafels hebben aangeschaft dan hoef je dat niet nog een keer te doen. Alles wat je op je oude console hebt gekocht wordt overgezet naar de One zonder extra kosten. Om dit te doen ga je naar het pakket of de losse tafel die je gekocht hebt, vervolgens klik je op buy/import. Als je het pakket of de losse flipperkast al eens gekocht hebt zal de game je vragen of je de transactie wilt voltooien voor 0 euro.

14-08-2014 om 19:19 | Jörn
 • Fili

  Die 195.000.000 punten op Sorcerer’s Lair zijn al binnen. Tafels importeren werkt trouwens ook, ik heb mn Xbox 360 aankopen gratis op kunnen halen :)

 • kapoink

  Ik krijg mijn tafels niet geimporteerd naar de one …hij vraagt steeds om een creditcard die ik niet heb ondanks dat er staat dat ik niks hoef te betalen …hoe los ik dit op?

  • Ian

   Het beste wat je kan doen, denk ik, is een prepaid kaart kopen met Amerikaans Xbox Store tegoed. Pas als je dat hebt gedaan en dus krediet op je account hebt staan, kan je gratis games/etc. downloaden.

  • Jörn

   Wat Ian zegt zou inderdaad kunnen helpen. Het moeten ook wel tafels zijn die je vanaf dezelfde account hebt aangeschaft als waar je nu op speelt.