Registreren Inloggen

WWE 2K15 roster vrijgegeven

Vanavond, tijdens een Summerslam panel waar onder meer John Cena, Sting, Hulk Hogan en Stone Cold Steve Austin aanwezig waren hebben 2K Games en WWE het roster vrijgegeven van de aankomende wrestling game.

WWE 2K15 roster vrijgegeven

Het WWE 2K15 roster bevat natuurlijk de WWE sterren van dit moment zoals de huidige WWE World Heavyweight Champion John Cena,  intercontinental champion The Miz, de tag team champions The Uso’s en de Women’s Champion AJ Lee. Daarnaast maken ook oude bekenden en part-time sterren als Batista, Brock Lesnar, Stone Cold Steve Austin, Chris Jericho, The Rock, Hulk Hogan, ‘The Game’ Triple H en natuurlijk The Undertaker hun opwachting.

WWE 2K15 roster

Voor het volledige WWE 2K15 roster kijk je even op onze game pagina of je klikt op de afbeelding hieronder om de namen en bijbehorende gezichten eens goed te bekijken. Hoewel dit roster al 56 characters bevat, waaronder 2x Hulk Hogan en 2x Sting, geeft 2K Games op de site aan dat het volledige WWE 2K15 roster binnenkort zal verschijnen.

WWE-2K15-roster

16-08-2014 om 22:22 | Jörn
  • Jörn

    Best een aardig roster, vind alleen Tyson Kidd altijd weer wat overbodig. Hij heeft wel een aparte moveset, maar speelt totaal geen rol in de WWE. Ben ook benieuwd of er Adam Rose en Bo Dallas DLC’s komen :)

  • Ian

    Er zijn vooral wat NXT’ers die ik op het roster had willen zien…