Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Football Manager op Xbox One niet uitgesloten - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Football Manager op Xbox One niet uitgesloten

Sports Interactive, de studio achter de Football Manager franchise heeft aangegeven dat ze een Xbox One versie van de game niet uitsluiten.

Football Manager op Xbox One niet uitgesloten

Hoewel de ontwikkelaar zich richt op PC en mobiele platformen heeft het Football Manager op Xbox One en Playstation 4 nog niet volledig uitgesloten. “We sluiten het niet uit, maar we hebben wel gezegd dat er op dit moment geen plannen voor zijn,” zei Miles Jacobson, de studio director voor Sports Interactive tegen TrustedReviews. De belangrijkste reden voor deze beslissing heeft uiteraard te maken met geld. “Toen we Football Manager naar Xbox 360 brachten deed de game het niet zo goed, dus we vinden dat het geen hele goede markt ervoor is,” begint Jacobson. “Football Manager wordt gekocht door de hard core gamer die het spel vaker heeft gekocht en die heeft niet per se een console in huis. Voor een game zoals de onze zou het niet veel zin hebben, want we zouden er financieel aan onderdoor gaan.”

Een andere reden volgens Sports Interactive is dat de gemiddelde speeltijd van Football Manager te lang is. Jacobson zegt dat de gemiddelde speeltijd van Football Manager 2014 rond de 200 uur ligt. Hij geeft aan dat dit geen probleem is op een laptop of een PC, maar dat het wel een probleem kan worden wanneer je dit doet op het ‘hoofd scherm’ in de woonkamer.”

Voor nu moeten we het dus doen met een PC versie van Football Manager 2015 en die is sinds gisteren uit.

08-11-2014 om 10:15 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76