Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Windows 10 laat je Xbox One games naar PC streamen - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Windows 10 laat je Xbox One games naar PC streamen

Gisteren presenteerde Microsoft de nieuwste editie van hun Windows besturingssysteem, Windows 10 en tijdens die presentatie hadden ze ook goed nieuws voor Xbox gamers.

Windows 10 laat je Xbox One games naar PC streamen

Met Windows 10 zullen Xbox One bezitters namelijk hun games kunnen streamen naar laptops en tablets met Windows 10. Wel is het zo dat dit alleen op het thuisnetwerk kan en dus niet via het internet. Verwacht dus nog niet dat je verder kunt met je potje Battlefield Hardline terwijl je in de trein met je laptop bezig bent. Wel kun je bijvoorbeeld een game in bed op je laptop spelen terwijl je Xbox One in de woonkamer staat. Spelers kunnen de Xbox One controller gebruiken om de games te spelen.

Ook krijgt Windows 10 een Xbox App waarop je een activity feed kunt zien die vergelijkbaar is met de feed van de Xbox One. Je zult dus kunnen zien wat je vrienden aan het spelen zijn of reageren op de nieuwste gameclips. Over die gameclips is nog meer te melden, Windows stelt je namelijk in staat om filmpjes op te nemen op een manier die vergelijkbaar is met de manier van Xbox One.

Crossplatform

Microsoft had tijdens de presentatie nog meer goed nieuwsop het gebied van gaming. Zo maakte de soft- en hardwaregigant bekend dat mensen die een game spelen op hun PC met Windows 10, ook met en tegen Xbox One gamers kunnen spelen. Ook kwamen ze met nieuws over DirectX 12. Deze functionaliteit moet eind 2015 voor het eerst in games zitten en moet zorgen voor ‘een betere performance’.

22-01-2015 om 12:20 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76