Registreren Inloggen

Skateboardgame OlliOlli in maart naar Xbox One

De skateboardgame OlliOlli van Curve Digital zal halverwege maart beschikbaar komen voor Xbox One. Daarnaast verschijnt het spel in die periode ook voor Wii U en 3DS, dat heeft de ontwikkelaar bekend gemaakt.

Skateboardgame OlliOlli in maart naar Xbox One

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

We wisten al dat OlliOlli naar de Xbox One zou komen, maar met deze aankondiging heeft Curve Digital de releasedatum nog ietsje specifieker gemaakt. In eerste instantie stond de game in de planning voor ‘Early 2015’, nu is het wachten alleen nog op een datum. Simon Bennet van Roll7, de ontwikkelaar die de oorspronkelijke game voor PS Vita maakte zegt blij te zijn met deze nieuwe ontwikkeling rondom hun game. “We zijn heel erg blij dat Xbox en Nintendo spelers eindelijk een versie van OlliOlli hebben. We hebben OlliOlli altijd gezien als een game voor iedereen en met de versies van Curve Digital is het dat ook.”

05-02-2015 om 20:27 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76