Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Call of Duty: Black Ops 3 officieel aangekondigd - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Call of Duty: Black Ops 3 officieel aangekondigd

Via een teaser trailer hebben Activision en Treyarch officieel aangekondigd wat de nieuwste Call of Duty zal zijn.

Call of Duty: Black Ops 3 officieel aangekondigd

En dat is Black Ops 3. De teaser is een stem, vergezeld met mysterieuze beelden, maar aan het einde komt duidelijkheid met de Romeinse drie. Binnen de Call of Duty franchise kan het maar om één game gaan, Black Ops 3 dus. Het spel wordt gemaakt door Treyarch, de ontwikkelaar van de Black Ops franchise. Dit wordt ook nog eens bevestigd op het Activision blog waar Scott Lowe nog eens bevestigd dat Black Ops III de volgende telg in de Call of Duty serie is en dat de officiële reveal op 26 april zal plaatsvinden.

Black Ops 3 zombies

Charlie Intel ontdekte dankzij het graven in de broncode van de officiële website ook nog een korte omschrijving van het spel. “Call of Duty: Black Ops 3 is de eerste titel in de Black Ops serie voor next-gen hardware. Call of Duty: Black Ops 3 stuurt spelers naar een donkere, nare toekomst waar een nieuwe soort Black Ops soldaten is ontstaan. In deze toekomst zijn de grenzen tussen onze eigen menselijkheid en de technologie die we gebruiken om de concurrentie voor te blijven in een tijdperk van oorlogvoering met behulp van cutting-edge militaire ‘robotics’.” Verderop wordt alvast gesproken van een Black Ops 3 zombie mode:”Met drie unieke game modes: Campaign, Multiplayer en Zombies voorziet de game fans van de diepste en meest ambitieuze Call of Duty ooit.”

call-of-duty-black-ops-3

World at War 2

Even werd er dankzij een tweet van Xbox community manager Raj Patel nog gedacht dat de nieuwe game wel eens World at War 2 zou kunnen zijn, maar inmiddels was het al lichtelijk duidelijk dat de nieuwe titel het derde deel in de Black Ops reeks zou zijn dankzij de kleine update die Black Ops 2 onlangs kreeg waarbij kleine snapchat quick codes werden toegevoegd aan posters in de game. Deze codes verwezen naar de Snapchat account van Call of Duty. Daarvoor was er al een onderzoeksfirma die vertelde dat Activision dit jaar met Black Ops 3 zou komen.

09-04-2015 om 22:53 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76