Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Halo 3: ODST remastered nu gratis te downloaden - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Halo 3: ODST remastered nu gratis te downloaden

Het had de blauwdruk moeten worden voor alle toekomstige remasters, maar de release van Halo: The Master Chief Collection was alles behalve vlekkeloos. De remastered versies van de single-player campagne waren subliem, echter op de multi-player was het nodige aan te merken. Inmiddels zijn de problemen verholpen, maar daar hebben spelers lang op moeten wachten, te lang volgens 343 Industries.

Halo 3: ODST remastered nu gratis te downloaden

Als goedmakertje mogen spelers, die vorig jaar tussen 11 november en 19 december hebben geprobeerd een ouderwets potje te fraggen, maar van een koude kermis thuiskwamen, gratis Halo 3: ODST downloaden. Deze remastered versie (1080p/60fps) van het origineel uit 2009 wordt hiermee toegevoegd aan The Master Chief Collection. Naast deze uitbreiding is ook een heruitgave van Relic, een klassieke Halo 2 multi-player map, onder de naam Remnant toegevoegd.

Spelers die niet aan de voorwaarden voldoen om ODST gratis te downloaden, kunnen het spel aanschaffen voor de schappelijke prijs van €4,99.

Halo: The Master Chief Collection ligt al een tijdje in de winkel en is daardoor inmiddels ook voor een zacht prijsje op de kop te tikken. Wat mij betreft een must-have voor alle Halo-fans en een dikke aanrader voor liefhebbers van het first-person shooter genre. De Master Chief Collection is een mooie representatie van de evolutie van het genre.

Met de toevoeging van Halo 3: ODST bevat The Halo Master Chief Collection bijna alle Halo games. Op dit moment schittert alleen nog Halo: Reach in afwezigheid. Wij verwachten dat ook deze titel in de toekomst aan de collectie zal worden toegevoegd.

04-06-2015 om 09:28 | Emiel | via Xbox Achievements

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76