Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Alleen multiplayer en zombies in Black Ops 3 op last-gen - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Alleen multiplayer en zombies in Black Ops 3 op last-gen

Call of Duty: Black Ops 3 op Xbox 360 en Playstation 3 zal geen campaign bevatten.

Alleen multiplayer en zombies in Black Ops 3 op last-gen

Voor bezitters van de last-gen consoles en dus de last-gen versie van Black Ops 3 is er alleen de mogelijkheid om online aan de gang te gaan. Dat kan in de competitieve multiplayer, of tegen zombies. De reden is volgens het community blog van Call of Duty dat “de c0-op campaign voor 1 tot 4 spelers op Xbox One, Playstation 4 en PC niet haalbaar is op hardware uit de vorige generatie.” Maar het is niet allemaal slecht nieuws voor Xbox 360 en Playstation 3-bezitters. Want ze kunnen wel gewoon aan de slag met de nieuwe zombie mode Shadows of Evil.

Andere features ontbreken

Behalve de singleplayer campaign ontbreken er ook andere nieuwe features in Call of Duty: Black Ops 3 voor Xbox 360 en Playstation 3. De nieuwe Weapon Paint Shop en de eSports tools zullen alleen beschikbaar zijn op Xbox One, Playstation 4 en PC.

Geen groot verlies

De vraag is nu of dit een reden is voor mensen om over te stappen naar de nieuwste generatie consoles. De meeste mensen kopen de game uiteindelijk voor de multiplayer, dus een enorme teleurstelling zal deze mededeling niet zijn. Al is voor een game die focust op multiplayer het ontbreken van de eSports tools misschien wel een groot verlies.

26-09-2015 om 08:00 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76