Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Eindelijk GTA V Story DLC in aantocht? - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Eindelijk GTA V Story DLC in aantocht?

Rockstar Games is constant bezig met updates voor GTA Online, maar er heerste een ijzige stilte omtrent de lang verwachte GTA V Story DLC. Die stilte is nu mogelijk verbroken.

Eindelijk GTA V Story DLC in aantocht?

Let wel, het gaat hier niet om een officieel persbericht vanuit Rockstar, maar om een vondst van een lid van een video game forum, genaamd Se7enSins. Deze persoon, met de gebruikersnaam LondonTown2004, heeft lopen poeren in de game files en vond de framework van een DLC management systeem voor het single player gedeelte van GTA V. Niet alleen was af te leiden aan een nieuw DLC tab in het pauze scherm, maar ook een foutmelding scherm die de speler verteld dat er geen Story Mode DLC aanwezig zou zijn.

gta v Grand theft auto V_single_player_dlc_londontown2004

Dit zou tevens erop kunnen duiden dat er mogelijk extra cash neer gelegd moet worden voor deze mogelijk GTA V Story DLC, al zijn eventuele kosten nergens af te leiden. De Story DLC voor GTA IV brachten destijds ook extra kosten met zich mee, dus dit zou geen gekke beslissing zijn van Rockstar Games. Maar er is een grote maar: Rockstar heeft eerder al aangegeven dat zij zich inmiddels 100% hadden gefocust op het uitbrengen van content voor GTA Online. Wat dit zou kunnen betekenen, is dat de vondst van LondonTown2004 een oud framework betreft, en de ‘ru├»ne’ is van een geschrapte GTA V Story DLC. Dat zou erg jammer zijn, maar die mogelijkheid is zeker niet uit te sluiten.

28-12-2015 om 19:57 | Ian van den Burg | via Gadgets 360

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76