Registreren Inloggen

2K komt met The BioShock Collection

Geruchten gaan dat 2K games binnenkort met een BioShock bundel komt.

2K komt met The BioShock Collection

Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 1384

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Warning: preg_match_all(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 700

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/plugins/lightbox-plus/classes/shd.class.php on line 707

Vorige jaar zette een Zuid-Afrikaanse retailer een 2K games bundel op de aankomende games lijst met de naam The BioShock Collection voor Xbox One en Playstation 4. Nu vijf maanden later is deze collectie ook op de Braziliaanse game classificatie website opgedoken. De collectie zal volgens geruchten: BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite bevatten en komt ook op de PC beschikbaar. 2K games heeft nog geen officieel persbericht uitgegeven omtrent deze collectie, maar dat zal volgens ons niet lang meer duren.

21-02-2016 om 20:19 | Jeroen Kats | via VG247

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76