Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Black Ops 3 class guide: Beesten voor beginners met de HVK-30 - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Black Ops 3 class guide: Beesten voor beginners met de HVK-30

Call of Duty: Black Ops 3 geeft je enorm veel keuze uit wapens, perks, attachments en andere gear. Zo veel zelfs dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Kijk niet verder dan de HVK-30. Met dit wapen kun je ook als beginner flink beesten.

Black Ops 3 class guide: Beesten voor beginners met de HVK-30

De HVK-30 is een assault rifle met een hoge fire rate en een goede accuracy. Dit maakt de HVK op zichzelf al een top wapen, maar met de juiste attachments wordt het een beast wapen. Hiermee ga je veel plezier beleven, omdat je bijna nooit meer een slecht k/d haalt.

Attachments

De volgende attachments maken de HVK-30 nog beter:

  • Quickdraw: Hiermee kan je sneller door je vizier richten. Dit kan het verschil betekenen tussen leven en dood.
  • Grip: Dat zorgt ervoor dat je minder last heb van recoil, dus dat je meer accuraat kan schieten. Je hoeft dus niet te dichtbij te komen om te doden.
  • Stock: Je kan sneller bewegen als je door je vizier kijkt, dus als je iemand plotseling tegenkomt kan je sneller reageren.
  • Rapid Fire: Verhoogt de schietsnelheid van het wapen. Het voordeel hiervan is dat je tegenstander sneller kogels op zich af krijgt dan hij kan schieten.
  • Reflex Sight: Handig vizier voor op afstand

Voor Rapid Fire moet je wel een hoog wapen level hebben. Als je nog niet zo ver bent, houd dan Rapid Fire achter de hand en gebruik Quickdraw, Grip en Stock samen met Dead Silence.

hvk-30

Perks

De HVK-30 is een fantastisch wapen. Deze class is dan ook volledig gebouwd op de gun. Daarom is er maar plek voor 2 perks en dat zijn de volgende :

  • Sixth Sense: Dit geeft op je minimap aan of iemand dichtbij is. Als iemand dus om een hoekje staat te wachten ben jij de eerste die schiet.
  • Fast Hands/Scavenger: Met Fast Hands kan je sneller richten na het sprinten, dus kan je sneller reageren. Scavenger zorgt ervoor dat je steeds kogels op kan pakken na een kill. Met dit wapen maak je veel kills, dus als je niet een ander waper wilt oppakken. Zou ik Scavenger gebruiken. Voor echte rookies is het misschien nog niet zo’n handige perk, dus kies dan voor Fast Hands. Maar na verloop van tijd zul je steeds langer leven en dus meer ammo nodig hebben.
  • Dead Silence: Hiermee zorg je ervoor dat je voetstappen geen geluid maken. Handig als je dichtbij een vijand loopt en net dat beetje extra voordeel wilt hebben.

Met al deze attachments samen win je bijna elk vuur gevecht van dichtbij en op afstand. Door de Rapid Fire kan je met dit wapen heel snel schieten en de Grip zorgt ervoor dat je heel stabiel kan richten. Ook al zijn je reflexen wat minder. Maak je maar geen zorgen,want Quickdraw zorgt ervoor dat je sneller door je vizier heen kijkt dan normaal. De HVK is een echt moordwapen bij Domination of Team Deathmatch waar je lekker veel kills kan maken.

Dit wapen bezorgde mij een k/d van rond de 2.00 en een accuracy van 25%. Een echte aanrader voor nieuwkomers en als je op zoek bent naar een mooie k/d ratio.

04-02-2016 om 19:06 | Jesse

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76