Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
'Xbox One krijgt ook elite muis en toetsenbord' - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

‘Xbox One krijgt ook elite muis en toetsenbord’

Binnenkort gebruik maken van elite muis en toetsenbord op de Xbox One? Bronnen binnen het bedrijf zeggen van wel.

Met de aankomende releases van cross-platform games zoals Fable Legends en Halo Wars 2 is de vraag naar officiele support voor het gebruik van toetsenbord en muis op Xbox One groot. Vorig jaar gaf Phil Spencer al eens aan dat Microsoft hier volop mee bezig is. Gisteren gaf Phil Spencer antwoord op een vraag van een volger met betrekking tot deze eerdere uitspraak. Spencer gaf in dit bericht aan dat support voor muis en toetsenbord nog steeds in de maak is.

Een bron binnen Microsoft geeft aan dat er zelfs een elite toetsenbord en muis aan zit te komen. Dit zou betekenen dat Microsoft naast de eerder uitgebrachte elite controller vorig jaar ook zelf de productie van een compatible toetsenbord en muis gaat verzorgen. Het is nog niet bekend of er ook ondersteuning is voor een eigen gekozen toetsenbord en muis, maar de verwachting is dat Microsoft dit liever in eigen hand houd. De E3 welke aankomende juni weer van start gaat is een uitstekend podium om deze producten aan het grote publiek te laten zien.

We hebben Phil Spencer via Twitter gevraagd naar de geruchten.

20-02-2016 om 20:19 | Jeroen Kats

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76