Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
'Xbox One krijgt ook elite muis en toetsenbord' - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

‘Xbox One krijgt ook elite muis en toetsenbord’

Binnenkort gebruik maken van elite muis en toetsenbord op de Xbox One? Bronnen binnen het bedrijf zeggen van wel.

Met de aankomende releases van cross-platform games zoals Fable Legends en Halo Wars 2 is de vraag naar officiele support voor het gebruik van toetsenbord en muis op Xbox One groot. Vorig jaar gaf Phil Spencer al eens aan dat Microsoft hier volop mee bezig is. Gisteren gaf Phil Spencer antwoord op een vraag van een volger met betrekking tot deze eerdere uitspraak. Spencer gaf in dit bericht aan dat support voor muis en toetsenbord nog steeds in de maak is.

Een bron binnen Microsoft geeft aan dat er zelfs een elite toetsenbord en muis aan zit te komen. Dit zou betekenen dat Microsoft naast de eerder uitgebrachte elite controller vorig jaar ook zelf de productie van een compatible toetsenbord en muis gaat verzorgen. Het is nog niet bekend of er ook ondersteuning is voor een eigen gekozen toetsenbord en muis, maar de verwachting is dat Microsoft dit liever in eigen hand houd. De E3 welke aankomende juni weer van start gaat is een uitstekend podium om deze producten aan het grote publiek te laten zien.

We hebben Phil Spencer via Twitter gevraagd naar de geruchten.

20-02-2016 om 20:19 | Jeroen Kats
 • MuscledRMH

  Zolang ze het restricten en niet toestaan op multiplayer shooter zoals Halo en Call of Duty heb ik er geen problemen mee. Het moet wel eerlijk blijven, console gaming heeft altijd een gelijk speelveld gehad omdat iedereen een controller heeft en dit moet Microsoft niet gaan verpesten.

 • Emiel van Daele

  Elite headset ligt ook voor de hand. Als de kwaliteit van alle producten binnen de elite series allemaal zo sterk is als van de controller dan zit ik echt te popelen om ermee aan de slag te gaan!

 • pipolakki

  Draait gvd win 10 onder hoe moeilijk moet het zijn!
  Waar ik op wacht is een doos waar je gewoon een win 10 buroblad op kan openen. Software ondersteunt dit hardware ook en maar dicht houden die deur.
  Je zou er toch zo een muis en tb aan moeten kunnen hangen. Evenals een 360 controller.

 • Chris Petit

  Krijgt de Xbox dan ook eindelijk de mogelijkheid om Engels te kiezen als je je regio op Nederland hebt staan? Na 2 jaar zou dat toch gewoon mogelijk moeten zijn? Bij mijn xbox 360 kan het wel…Hoe. Moeilijk. Kan. Het. Zijn?