Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Movember! De top 7 snorren in video games - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Movember! De top 7 snorren in video games

Het is Movember dus iedereen is bezig zijn vlassnorretje te groomen in de hoop dat er een parel van een snor tevoorschijn komt die vele generaties zich zullen herinneren als de Sequoia onder snorren. Helaas zal dat wel een fantasie blijven, maar in de video game wereld zijn wel een aantal characters te vinden met prachtige danwel enorme snorren.

Movember! De top 7 snorren in video games

Op baarden na zijn snorren de meest bad-ass gezichtsversieringen die je kunt bedenken en alleen de opperbaas onder de video game characters, Duke Nukem, heeft geen baard nodig om te laten zien hoe zo’n verschrikkelijke harde hij is. De zeven mannen hieronder zijn geen Dukester, zij zijn slechts leken, al zou je dat dankzij hun snor misschien niet zeggen.

7. Michael Barrick (Gears of War)

barrick Barrick uit Gears of War komt op zeven. Barrick’s snor is zo badass dat hij zijn hele bakkebaarden ook overgenomen heeft en vervolgens het haar op z’n hoofd geconsumeerd voor betere groei. Barrick’s snor is een roofdier dat zich voedt met haar op andere gebieden en dat is ten koste gegaan van zijn volle haardos en vergis je niet, de snor houdt het niet bij zijn drager. Ook Ming is slachtoffer geworden van de vraatzucht van Barrick’s kruimelvanger. Gelukkig heeft Barrick er een prachtige snor en flinke bakkebaarden voor in de plaats gekregen.

6. Wario

wario Fuck Mario met zijn lieflijke loodgieterssnor, als er één Nintendo character is met een fantastische snor dan is het Wario. Hij heeft de ultieme sneaky bad guy moustache laten groeien en heeft er zelfs zijn accent op aangepast. Wario is dè man met de snor binnen Nintendo en zeker niet Mario of zijn broertje.

5. Mike Haggar (Final Fight)

haggar Haggar heeft een snor die uitstraalt dat ie je een paar flinke rossen op je gezicht gaat geven en in Final Fight doet ie dat dan ook met enige regelmaat. MMA kenners zullen bij het zien van Haggar waarschijnlijk direct denken aan Don Frye die één van de beste snorren uit de MMA geschiedenis droeg. Deze snor in combinatie met de fysiek van de mannen zou je al enige angst in moeten boezemen en daar hoef je je absoluut niet voor te schamen.

4. Heihachi (Tekken)

heihachi Heihachi uit Tekken heeft haar waar uit spreekt dat hij een meester in de vechtkunst is. Zijn haar is zelfs zo in de war van de snor van de Japanse vechtersbaas dat het zo ver mogelijk er bij vandaan probeert te groeien.

3. Dr. Robotnik (Sonic)

dr-robotniks De huge snor van Dr. Robotnik zou de nieuwe nemesis van Sonic kunnen zijn. Zonder zijn snor zou Robotnik een fijne aardige man zijn die konijntjes aait en ballondieren maakt voor kinderen op feestjes. Met snor is hij een slechte professor die zijn plezier haalt uit het veranderen van pluizige diertjes in verschrikkelijke dood-en-verderf-zaaiende robots.

2. Captain Price (Call of Duty)

captain-price Dit was een hele lastige. Captain Price uit Call of Duty had zomaar de nummer één in deze top 7 kunnen zijn want verdomme wat heeft die man een snor. En dat is niet alles, hij is ook nog eens enorme baas. Vooral zijn snor uit Call of Duty 2 is er één die een plekje in het Louvre verdient. Het is ook bewonderenswaardig hoe Captain Price tussen het bedenken van fantastische over the top aanvalsplannen door nog tijd heeft om zijn Womb Broom netjes te houden. Dat is de toewijding die hem een tweede plaats oplevert, al had hij ook prima de nummer één kunnen zijn.

1. Sir Hammerlock (Borderlands)

hammerlock Sir Hammerlock uit Borderlands is onze grote nummer één en dat komt vooral door het totaalplaatje van de beste man. Als je Hammerlock hoort praten weet je hoe zijn snor er uit zou moeten zien. En als je dan daadwerkelijk een blik mag werpen op deze diamant onder het gezichtshaar merk je dat Hammerlock het nog veel beter doet dan je had durven dromen. Hammerlock rockt de snor, het accent en de overall look op zo’n grandioze manier dat hij de strijd om de eerste plek op een haar na heeft weten te winnen.

Klopt er iets niet aan onze Top 7 of hebben we een fantastische video game snor gemist? Laat het ons weten in de comments.

01-11-2014 om 18:30 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76