Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Welke app mis jij nog op jouw Xbox One? - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Welke app mis jij nog op jouw Xbox One?

Inmiddels heeft de Xbox One al een zooi apps, zoals Twitch, YouTube en Netflix. Maar uiteraard is er nog meer ruimte voor andere applicaties, daarom vroegen we aan onze redactie: welke app mis jij nog op jouw Xbox One?

Welke app mis jij nog op jouw Xbox One?

Jörn ReuversJörn
Ik mis eigenlijk geen enkele app op de Xbox One, want ik gebruik ze amper. Ik heb Netflix en dat is praktisch de enige app die ik gebruik. Ik kijk verder amper tv en muziek luisteren doe ik wel op mijn laptop dus ook een Spotify app heb ik niet nodig.

Een app die me nog wel grappig lijkt is er eentje die er voor zorgt dat je heel simpel clans kunt vormen en ‘clanwars’ kunt regelen en competities kunt joinen of opzetten. Voor de mensen die vroeger op Clanbase speelden of zelfs gamers die tegenwoordig iets binnen MLG doen zou dit een toffe toevoeging zijn. Je zou makkelijk mensen een clan kunnen laten joinen, in-game recruiten, clanwars regelen via je Xbox One en wie weet zelfs Twitch streams linken aan een bepaald potje waardoor mensen kunnen mee kijken. Ik ga voor een E-Sports app dus.

Ian van den BurgIan

Ik wilde in eerste instantie gaan voor een HBO Go app, maar die komt er naar alle waarschijnlijkheid al aan. Daarom ga ik voor muziek streaming powerhouse Spotify. Hoewel ik die uiteraard ook mijn laptop kan draaien, ben ik benieuwd of ze een visueel aantrekkelijke app in elkaar kunnen knutselen voor de One. Dat zou vooral erg tof zijn voor feestjes, waarbij men een gezamenlijke afspeellijst kunnen bijhouden. Dan moet het wel visueel erg aantrekkelijk zijn, want anders blijf ik gewoon de laptop gebruiken thuis.

Sion BlackmoreSiôn
De app Deezer, een muziek streaming service vergelijkbaar met Spotify, mis ik op de Xbox One. Afgelopen september heeft Deezer besloten om hier (tijdelijk) mee te stoppen op de Xbox 360. Hopelijk komt dit in de toekomst nog op de Xbox One. Nederland alleen telt al vier miljoen gebruikers en hiervan ben ik er een van. Tegenwoordig zit dit bij veel telefoon abonnementen inbegrepen, waardoor ik vast niet de enige ben die deze app graag op zijn Xbox One zou willen hebben.

Thomas HakvoortThomas

De app die ik het meest mis op de Xbox One is de Fox Sports-app. Ik mag graag ieder weekend zien hoe Ajax weer toewerkt naar het kampioenschap. Omdat ik in het weekend bij mijn ouders ben, heb ik een internetabonnement. Hiermee kun je via je telefoon, tablet, pc en Xbox 360 kijken naar de uitzendingen van Fox Sports. Het is vrij frusterend om iedere keer de 360 aan te moeten zetten, terwijl je ook een Xbox One hebt staan. Ook zou het bijdragen aan het alles-in-één-product wat Microsoft voor ogen heeft met de Xbox One.

20-10-2014 om 13:56 | Ian van den Burg

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76