Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Over Ons - Xboxonegaming.nl
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Over ons

Xbox One Gaming (X1G) is opgericht door een groep gamers die te veel tijd online met elkaar doorbrachten op de Xbox 360, zowel co-op als in competitieve multiplayer. De bedoeling was om een platform op te richten waar naast nieuws, reviews, previews, opiniestukken, videos en screenshots van en over de Xbox 360 en Xbox One ook een community te vinden is. Die community moet Xbox gamers samenbrengen voor onderlinge competities, co-op gamesessies en natuurlijk competitieve multiplayer met en tegen elkaar.

Jörn ReuversJörn Reuvers
PR, Marketing en Sales.
Mede-oprichter van X1G. Afgestudeerd als Bachelor of Communication met een journalistieke achtergrond. Speelt eigenlijk alles, maar zijn favoriete games zijn Jagged Alliance, Mass Effect en binnenkort The Division.

Steven ThewissenSteven Thewissen
Administrator / Webdeveloper
Afgestudeerd Software Engineer met een universitair certificaat Software Architect op zak. Adventure liefhebber en kijkt uit naar nieuwe Grim Fandango’s en Longest Journeys. Heeft geen baard, omdat de vrouw dat niks vindt.

Ian van den BurgIan van den Burg
Redactiechef
Studeert Internationale Media & Entertainment Management aan de NHTV in Breda. Groot liefhebber van alle soorten media, waaronder dus uiteraard (Xbox) games. Hoopt vooral nog steeds op een remake voor Curse of Monkey Island.

Sion BlackmoreSiôn Blackmore
Redactie
Geboren in Engeland waardoor zijn liefde voor bier en Liverpool FC groot is. In zijn spare time houdt Siôn zich bezig met zijn Xbox One en baard. Naast zijn werk met telefoons schrijft hij sinds augustus 2014 voor X1G.

Emiel van DaeleEmiel van Daele
Redactie
Gaming ninja met baard. Speelde voor het eerst games op de Commodore 64, tegenwoordig voornamelijk op de Xbox One. Heeft een drukke baan en dito gezin. Onderhandelt thuis voor extra game tijd. Wacht nog steeds op de perfecte Star Wars game. Stiekem jaloers op de achternaam van Sion..

Marieke den ExterMarieke den Exter
Redactie
Mediameisje. Gek op alles wat op een beeldscherm te beleven is: Film, TV en Games. Vaak op jacht naar collectibles en achievements. Favoriete games: Borderlands, Assassin’s Creed en alles waar Telltale Games zijn magie op loslaat.

Jeroen KatsJeroen Kats
Redactie
Naast het werken bij één van de grootste webwinkels in de Benelux houdt Jeroen zich bezig met alles wat te maken heeft met Marvel comics en films. Hij is altijd te porren voor een gezellig filmavondje. Thuis probeert hij van elke console iets mee te pikken, maar nu speelt hij voornamelijk op Xbox One.

Met af en toe een bijdrage van
Koen Brits
Mark de Wild

PR

Jörn Reuvers – jorn@x1g.nl

Webdesign & Development

Steven Thewissen – steven@x1g.nl

 

Deel uitmaken van onze staff? Check even onze Vacaturepagina.