Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Reviewoverzicht - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Reviewoverzicht

Q.U.B.E: Director’s Cut – Een paar uur puzzelplezier

Q.U.B.E: Director’s Cut – Een paar uur puzzelplezier

Release: 24-07-2015 | Reviewdatum: 01-08-2015
Publisher: Grip Games | Developer: Grip Games | Platform(s): Xbox One

Q.U.B.E. is een leuke puzzle game die in veel opzichten op Portal wil lijken, maar nooit hetzelfde niveau van geniaalheid behaalt. Toch zorgen de visueel interessante omgeving, de goed bedachte puzzels en het spannende verhaal er voor dat je toch graag door blijft gaan. Na een erg korte storyline kan je veel lol beleven in de leuke Against the Clock toevoeging, maar toch is Q.U.B.E. helaas zo’n game die je niet meer opnieuw speelt, nadat je hem hebt uitgespeeld.

Lees de review »
Squid Hero for Kinect – Goed voor de armspieren

Squid Hero for Kinect – Goed voor de armspieren

Release: 24-07-2015 | Reviewdatum: 28-07-2015
Publisher: Virtual Air Guitar Company | Developer: Virtual Air Guitar Company | Platform(s): Xbox One

Squid hero is een game die goed werkt, maar waar ik persoonlijk toch snel op uitgekeken raak. Totaal geen verhaal waardoor ik meer het gevoel krijg dat het spel voornamelijk gemaakt is voor kinderen. Voor eventjes is het spel wel leuk en verfrissend, maar na maximaal een half uur moest ik toch even wat anders gaan doen.

Lees de review »
The Witcher 3: Wild Hunt – Een turbulent avontuur van epische proporties

The Witcher 3: Wild Hunt – Een turbulent avontuur van epische proporties

Release: 19-05-2015 | Reviewdatum: 23-07-2015
Publisher: Bandai Namco Games | Developer: CD Projekt Red | Platform(s): Xbox One

Het mag duidelijk zijn, The Witcher 3: Wild Hunt is een avontuur, een avontuur die veel, heel veel tijd in beslag kan nemen. Terugkeerde Witcher spelers, fantasy liefhebbers en gamers die houden van games van epische proporties zullen weglopen met Geralt en de wereld van The Witcher 3. Houdt wel rekening met de bugs die grote games als deze vaak terroriseren, want ook de Witcher 3 heeft daar, helaas, erg last van. Ondanks dat is de game de tijd en geld (en het wachten) waard (geweest), want je zal er lang zoet mee zijn, mogelijk een uur of 180.

Lees de review »
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – Ongelimiteerd Groot

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – Ongelimiteerd Groot

Release: 09-06-2015 | Reviewdatum: 01-07-2015
Publisher: Bethesda Softworks | Developer: Zenimax Online Studios | Platform(s): Xbox One

The Elder Scrolls Online is een enorme game waar ik al vrij veel uur in heb gestoken. Het is een game waar je de tijd voor moet nemen om alles te begrijpen en dus niet zomaar een half uur zou kunnen spelen. Omdat het spel zo uitgebreid groot is, zal ik me hier nog een hele tijd mee kunnen vermaken en dan denk ik voornamelijk met PvP, want man, wat is dat gruwelijk in elkaar gezet.

Lees de review »
LEGO Jurassic World – Te simpel, maar doeltreffend

LEGO Jurassic World – Te simpel, maar doeltreffend

Release: 12-06-2015 | Reviewdatum: 21-06-2015
Publisher: Warner Bros Interactive Entertainment | Developer: TT Games | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

LEGO Jurassic World is een leuke game die de Jurassic Park films prima naar een LEGO wereld weet te vertalen. Helaas is de gameplay niet heel erg vernieuwend en de puzzels te simpel. Voor de wat jeugdigere gamer is het een goede manier om de dino’s van weleer te leren kennen.

Lees de review »
Slice Zombies for Kinect – Fruit Ninja Light met zombies

Slice Zombies for Kinect – Fruit Ninja Light met zombies

Release: 30-11--0001 | Reviewdatum: 16-05-2015
Platform(s): Xbox One

Slice of Zombies for Kinect stelt eigenlijk niet zoveel voor. Voornamelijk een kleiner broertje van Fruit Ninja Kinect, die vrijwel alles nadoet van zijn grotere broer, maar liever in de weer is met zombies dan met fruit. Deze game is alleen voor hen die echt niet weten wat ze met een tientje moeten doen en echt helemaal niets met fruit hebben, maar wel met zombies. Grote kans dus dat deze game niet voor jou is.

Lees de review »
Mortal Kombat X – Bruut en bloederig

Mortal Kombat X – Bruut en bloederig

Release: 14-04-2015 | Reviewdatum: 21-04-2015
Publisher: Warner Bros Interactive Entertainment | Developer: NetherRealm Studios | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

Mortal Kombat X is een geweldig vervolg op de sterke reboot uit 2011 die naast de vertrouwde elementen voor het eerst in de historie van deze arcade klassieker echt vernieuwing brengt. Mortal Kombat heeft de neergang van de arcadehal overleefd en lijkt met dit nieuwe deel definitief terug te zijn. Wat begon als een Street Fighter kloon die voornamelijk de trend volgde, is Mortal Kombat nu met de toevoeging van het variatie systeem toonaangevend. Naar mijn mening is deze game zonder twijfel de beste fighter sinds Street Fighter IV.

Lees de review »
RBI Baseball 15 – Base Balen

RBI Baseball 15 – Base Balen

Release: 31-03-2015 | Reviewdatum: 07-04-2015
Platform(s): Xbox One

RBI Baseball 15 is een prima spel voor wanneer je gewoon een balletje wilt rammen, maar biedt maar een heel oppervlakkige honkbalervaring. Het spel biedt weinig mogelijkheden op het gebied van pitchen en het veldspel zal je het bloed onder de nagels vandaan halen en is zodoende een zeer matige honkbalgame.

Lees de review »
1 2 3 4 7