Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Reviewoverzicht - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Reviewoverzicht

Final Fantasy Type-0 HD

Final Fantasy Type-0 HD

Release: 19-03-2015 | Reviewdatum: 01-04-2015
Publisher: Square Enix | Developer: Hexadrive | Platform(s): Xbox One

Ondanks de ontzettend lelijke graphics en vervelende camera is Final Fantasy Type-0 toch een aanrader voor fans van Japanse RPG’s. De gameplay is verslavend en het kiezen van de juiste partymembers maakt van deze game een vermakelijke en strategische bezigheid die jou lang op je bank laat plakken. Als je wel eens een J-RPG wilt uitproberen raad ik je aan even te wachten op Final Fantasy XV, omdat je wegens de flink verouderde graphics het spel snel zal neerleggen. En dat is zonde van de, lachwekkende, volledige prijs die je moet betalen om de game te kunnen spelen.

Lees de review »
Fruit Ninja Kinect 2 – Geen roundhouse kick

Fruit Ninja Kinect 2 – Geen roundhouse kick

Release: 18-03-2015 | Reviewdatum: 26-03-2015
Platform(s): Xbox One

Met Fruit Ninja Kinect 2 haal je een leuke game voor tussendoor in huis. Je gaat hier geen weken zoet mee zijn, maar het is een prima game of af en toe tussendoor te spelen. Helaas is de game niet erg vernieuwend en voelt daardoor bijna als een remake van het origineel.

Lees de review »
LA Cops – Bad cop, worse cop

LA Cops – Bad cop, worse cop

Release: 13-03-2015 | Reviewdatum: 25-03-2015
Publisher: Team17 | Platform(s): Xbox One

LA Cops probeert je een uitdaging te geven door je met een A.I. partner op te schepen. Helaas wordt de uitdaging iets te groot en moet je veel geduld hebben. Dit is alleen op te lossen door de game co-op te spelen. Ondanks deze problemen wil je toch door spelen om de levels te halen en heb ik me er een tijdje mee kunnen vermaken. Helaas is de game teleurstellend kort.

Lees de review »
Dragon Ball Xenoverse – Xenoverse’s level is niet over 9000

Dragon Ball Xenoverse – Xenoverse’s level is niet over 9000

Release: 27-02-2015 | Reviewdatum: 23-03-2015
Publisher: Bandai Namco Games | Developer: Dimps | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

Dragon Ball Xenoverse is een game die fans van de anime/manga vast en zeker kunnen waarderen. De game wordt echter gehinderd door spammende A.I., het grinden wat zorgt voor repetitieve gameplay en een camera die soms compleet van het padje is. Er moet daarentegen gezegd worden dat met Xenoverse er eindelijk eens iets origineels gedaan wordt omtrent de Dragon Ball franchise, en daarmee doet DBX de serie toch wel eer aan.

Lees de review »
Battlefield Hardline – Flasht de badge

Battlefield Hardline – Flasht de badge

Release: 19-03-2015 | Reviewdatum: 20-03-2015
Publisher: Electronic Arts | Developer: Visceral Games | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

Battlefield Hardline heeft op zich laten wachten, maar man wat is dit een mooie game geworden. Totaal anders dan zijn voorgangers en toch nog dat Battlefield gevoel. Het spel is natuurlijk zonder vrienden online te spelen, maar met vrienden krijgt de game toch een totaal andere dimentie.

Lees de review »
Ori and the Blind Forest – Op eenzame hoogte

Ori and the Blind Forest – Op eenzame hoogte

Release: 30-11--0001 | Reviewdatum: 16-03-2015
Publisher: Microsoft Studios | Platform(s): Xbox One, Xbox 360

Ori is een game die je lang zult onthouden maar is niet voor iedereen weggelegd. Toch raad ik het iedereen aan deze game te proberen. Deze game heeft alles in zich wat een goede game moet hebben; Een pakkend verhaal, goede gameplay, een geweldige soundtrack en een unieke visuele stijl. Alle elementen worden perfect uitgevoerd en in een goed gedoseerd tempo gepresenteerd. Ori and the Blind Forest laat een verpletterende indruk achter. Een instant klassieker! Dit zou zo maar eens DE game van 2015 kunnen zijn.

Lees de review »
Roundabout – Ronduit grappig rondje rond de kerk

Roundabout – Ronduit grappig rondje rond de kerk

Release: 30-11--0001 | Reviewdatum: 09-03-2015
Publisher: Microsoft Studios | Developer: No Goblin | Platform(s): Xbox One

Roundabout moet het vooral van z’n humor hebben, al moet je wel een beetje van flauwe humor houden. Daarnaast is deze game gemaakt door ontwikkelaars en acteurs met een overduidelijk gamehart. Dat de besturing en de camerapositie verre van perfect zijn neem ik graag voor lief. Nodig je vrienden uit voor een avondje hangen op de bank met bepaalde versnaperingen en de game zal je niet terleurstellen.

Lees de review »
Pneuma: Breath of Life – Ik game dus ik besta

Pneuma: Breath of Life – Ik game dus ik besta

Release: 27-02-2015 | Reviewdatum: 27-02-2015
Publisher: Microsoft Studios | Platform(s): Xbox One

Pneuma: Breath of Life is een intelligente game die de gamer wellicht meer had kunnen uitdagen maar die desondanks een goede indruk achterlaat. Deco Digital levert een prima eerste prestatie en toont zeer zeker potentie als ontwikkelaar. Pneuma verschijnt op 27 februari tijdelijk exclusief op Xbox One en zal eind maart beschikbaar zijn op Steam.

Lees de review »
1 2 3 4 5 7