redactioneel beleid

Bij Xbox One Gaming streven we ernaar om hoge journalistieke normen te handhaven om unieke en hoogwaardige artikelen en nieuws aan onze lezers te bieden. Wanneer u voor ons schrijft, gaat u akkoord met deze voorwaarden en begrijpt u dat als u ze niet opvolgt, uw artikel door ons kan worden afgewezen. U gaat een contract met ons aan dat uw schriftelijke instemming met deze polis vereist.

Originaliteit

We verwachten dat alle artikelen origineel zijn. Ze zouden Copyscape en andere plagiaatcontroles moeten doorstaan. De schrijver mag alleen ‘ nooit eerder gepubliceerde ‘ inhoud ter goedkeuring door onze redacteuren sturen. Het is absoluut noodzakelijk dat u zich concentreert op het schrijven van inhoud die waarde toevoegt aan onze lezers. Artikelen die zijn geplagieerd of afkomstig van een vooraf gepubliceerd artikel, worden afgewezen.

Claims en gegevens

Alle claims en gegevens met betrekking tot zaken moeten naar behoren worden onderzocht voordat ze in het artikel worden opgenomen. De klanten zullen geen valse claims of bevooroordeelde gegevens ontvangen. We zorgen ervoor dat alle gegevens die op onze website worden gepubliceerd, al beschikbaar zijn in het publieke domein en zijn geverifieerd door relevante bronnen. De schrijvers moeten de gegevens / statistieken / claims linken aan een relevante website waar deze eerder is gepubliceerd.

Probeer altijd empirisch bewijs te leveren over de beweringen. U kunt afbeeldingen, grafieken en schermafbeeldingen toevoegen om uw beweringen te bewijzen. Als er geen websites van autoriteiten zijn, experts die uw claim ondersteunen, moet u deze niet in uw artikel gebruiken.

Waarde

Alle artikelen die u schrijft, moeten een waarde bevatten voor onze lezers. Uw artikel moet een duidelijk doel hebben dat moet worden gevolgd om waarde te bieden. We streven ernaar artikelen te leveren die het laatste nieuws aan onze lezers kunnen presenteren en hen helpen de nuances van verschillende zaken en technologie te begrijpen. Alle artikelen moeten volledig onbevooroordeeld zijn en er mag geen promotie / marketing zijn van welke valuta, markt of bedrijf dan ook.

Promoties en marketing

Geen enkel artikel mag claims of informatie over een financiën / bedrijf / persoon bevatten voor marketing- of promotiedoeleinden. De titel, tussenkopjes en de inhoud van uw artikelen moeten altijd ongecompliceerd en onbevooroordeeld blijven. U mag geen artikel linken dat een bedrijf / valuta / persoon promoot. We raden het gebruik van promotie- / marketinglinks in onze artikelen sterk af.

Lezer

Houd er rekening mee dat onze lezers niet het grote publiek zijn, maar mensen die oprecht geïnteresseerd zijn in technologie, zaken en financiën. Uw artikelen moeten altijd waardevolle informatie bevatten voor lezers die de technische en financiële wereld al begrijpen. Ons doel is om hen de laatste informatie en nieuws over verschillende zaken en technologie te bieden. Zorg er daarom voor dat u onze lezers begrijpt voordat u een artikel voor hen schrijft.

Acceptatie van het artikel

De acceptatie van het artikel is uitsluitend afhankelijk van de redactie. Onze redactie kan zonder opgaaf van reden accepteren of weigeren. Als een artikel wordt geaccepteerd, intimideren we je met onze beslissing. Elke beslissing van het bestuur is definitief en bindend voor alle schrijvers.

Nieuws schrijven

Zorg er bij het schrijven van nieuws voor dat u het verifieert met alle betrouwbare bronnen. Hoewel we kortere tijdlijnen hebben voor het publiceren van nieuws op ons platform, vinden we het essentieel om ons vóór publicatie te concentreren op de authenticiteit van elk nieuwsbericht. Zorg ervoor dat empirisch bewijs beschikbaar is voor elk van de nieuwsartikelen en gegevens die in de post worden gepresenteerd.

We verwachten dat je dit redactionele beleid volgt voor het maken van hoogwaardige inhoud voor onze lezers.