Openbaarmaking van filialen

Vooraf: onze schrijvers en redacteuren weten nooit welke bedrijven mogelijk een partnerrelatie hebben opgebouwd met ons zakelijke team voordat ze hun keuzes hebben gemaakt. Als lezers ervoor kiezen om de door ons aanbevolen producten aan te schaffen als resultaat van ons onderzoek, analyse, interviews en tests, wordt ons werk vaak (maar niet altijd) ondersteund door een aangesloten commissie van een reseller op het moment van aankoop. Als lezers hun aankopen retourneren omdat ze ontevreden zijn of het advies niet klopt, doen we niets. Er is geen reden voor ons om producten van mindere kwaliteit te kiezen of om te reageren op druk van fabrikanten, integendeel. We denken dat het een redelijk systeem is dat ervoor zorgt dat we onze lezers op de eerste plaats dienen.

Het belangrijkste voor ons is het vertrouwen dat we hebben van lezers. Als we iets zouden aanbevelen omdat we bevooroordeeld of lui zijn, zouden lezers zoals jij ons werk niet steunen. We raden u ook aan om onze artikelen te lezen, die zorgvuldig de tijd, logica en energie beschrijven die wordt besteed aan onderzoek, interviews met experts en testen van apparatuur. Dit kost vaak tientallen, soms zelfs honderden uren. Elke gids zet duidelijk al het bewijs uiteen waarom we onze keuzes hebben gemaakt, zodat u zelf kunt beoordelen.

We beoordelen producten in verschillende assortimenten. Wanneer u op een van onze aanbevolen producten klikt en er uiteindelijk een koopt op Amazon.nl. We krijgen hiervoor een commissie terwijl gebruikers niets extra’s in rekening brengen.