Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Oplossing voor problemen met GTA Online cloud servers - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Oplossing voor problemen met GTA Online cloud servers

Ondanks dat Rockstar al een heleboel patches heeft doorgevoerd en GTA Online steeds beter begint te werken zijn er nog steeds mensen die problemen hebben met de game omdat de cloud servers vaker offline zijn dan online. Dit lijkt een Nederlands probleem te zijn, maar er is een oplossing voor gevonden. Het probleem hiervan schijnt te liggen in de DNS instellingen van de spelers. Na het veranderen van deze instellingen, zoals onder het plaatje uitgelegd, is de “Rockstar cloud servers are unavailable” melding verleden tijd.

Oplossing voor problemen met GTA Online cloud servers

Op het Rockstar support forum wordt gezegd dat dit vooral voorkomt onder mensen met een KPN abonnement en eventueel de Experia box router. Wat je dus moet doen om het op te lossen is je DNS instellingen veranderen in je system settings.

DNS instellingen veranderen

Ga naar Settings -> System Settings en dan Network Settings. Daar klik je op Configure Network en dan naar DNS settings. Bij je DNS settings maak je van je primary DNS 8.8.8.8 en je secondary 8.8.4.4. Vervolgens sla je dit op. Je Xbox zal dan even verbinding verliezen met Xbox Live, maar die kun je meteen weer herstellen.

Voor de mensen die skeptisch zijn, een persoonlijke ervaring. Ik zelf had ook problemen met GTA Online, heb de tutorial vaker gedaan dan ik kan tellen en heb enorm vaak problemen gehad om verbinding te krijgen en te houden met de cloud servers van Rockstar. Na het veranderen van de DNS instellingen werkte het voor het eerst vlekkeloos.

11-10-2013 om 02:32 | Jörn | via Rockstar Support

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76