Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Onthulling nieuwe Assassin's Creed 12 mei - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

Onthulling nieuwe Assassin’s Creed 12 mei

Dit jaar komt er natuurlijk weer een nieuwe Assassin’s Creed game. Nadat we de revolutie in Parijs hebben overleefd, mogen we nu waarschijnlijk in het Victoriaanse Londen de sluipmoordenaar uithangen. De eerste beelden komen er al snel aan!

Onthulling nieuwe Assassin’s Creed 12 mei

Over de video kunnen we niet veel zeggen, we zien het welbekende wapen van de assassin maar meer kunnen we er niet uithalen. De onthulling gaat zich plaats vinden op YouTube op 12 mei om 18:00. Wil jij de eerste zijn die hem (live) ziet, check dan de video hieronder.

Uitgelekte beelden

Doordat eind vorig jaar Kotaku een demo van de game van 7 minuten had gekregen zijn er beelden gelekt van de game waardoor er werd bevestigt dat de game zich afspeelt in het Victoriaanse Londen. De game word ontwikkeld door Ubisoft Quebec die ook mee heeft gewerkt aan de vorige Assassin’s Creed games.

Net als Assassin’s Creed Unity draait deze ook op de Anvil Engine. In de demo is te zien dat je in cafés kan, mee kan doen met straatraces met paardenwagens, ook was er en nog zo verre naamloze missie in te zien waarin je een man genaamd Roderick Bulmer moet doden. In de missie is te zien dat de game de speler de mogelijkheid geeft om te vechten op rijdende voertuigen en zich zelf snel kan voort bewegen met een grappling hook.

20141202225424-assassinscreedvictory2

20141202225619-assassinscreedvictory3

20141202225702-assassinscreedvictory4

Het gerucht gaat dat de game Assassin’s Creed Victory gaat heten maar het zou zomaar kunnen zijn dat het de ontwikkeling naam is. Assassin’s Creed Unity is uiteindelijk niet zo’n groot succes geworden door de vele bugs en glitches, waardoor vele fans het vertrouwen hebben verloren in de franchise. De game word eind dit jaar verwacht.

08-05-2015 om 16:14 | Pepijn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76