Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
10 FIFA ergernissen die iedere speler zal herkennen - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

10 FIFA ergernissen die iedere speler zal herkennen

Zonder dit te hebben onderzocht durf ik wel te stellen dat FIFA elk jaar één van de meest gespeelde games in Nederland en België is. Elk jaar levert het ook weer de nodige frustraties en wellicht zelfs een aantal kapotgesmeten controllers op. Dit zijn 10 FIFA ergernissen die elke FIFA speler ongetwijfeld zal herkennen.

1. Midgets met blauwe afro’s en misvormde gezichten

blauwe-afro

Erg creatief! Niet iedereen kan er immers uitzien als Ronaldo… Alleen jammer dat iedereen het doet in Pro Clubs en het eigenlijk allemaal niet zo heel grappig is.

2. Park The Bus

park-the-bus

Meteen in de eerste minuut instellen en met een paar razendsnelle spitsen om ultiem te kunnen counteren. Wat is er nou leuk aan een mooi opgezette aanval als je ook gewoon iedereen voor de goal kunt zetten en lekker kunt counteren met je snelle rakkers voorin.

3. De overpowered lange bal/through ball

Het liefst in combinatie met Park the Bus en snelle spitsen natuurlijk. Al hebben we niet aan alle lange ballen een nare nasmaak overgehouden zoals blijkt uit het bovenstaande filmpje.

4. Die misselijke grijns van de grensrechter

linesman-grijns
Alsof de sadistische machtswellusteling het er nog even in wil wrijven. En trots dat ie is!

5. Het niet wegklikken van herhalingen en cutscenes

irritante-celebrations

En dat het liefst na verschrikkelijk lelijke vervelende goals en irritante, lange celebrations.

6. Voetbal domino en belachelijke collisions

funny-collissions

Uiteraard in combinatie met frustratie nummer 7 en 8 hieronder.

7. Achterlijke A.I. verdedigers

bad-ai-defenders

Die je met alle liefde promotie of een kampioenschap kosten in FIFA Pro Clubs.

8. Verschrikkelijke keepers

goalkeepers

Matchfixing hoort nu eenmaal ook bij het voetbal, dus langs een bal maaien, als een debiel uit je doel rennen of ineens in de keepende versie van Hodor veranderen is de normaalste zaak van de wereld.

9. Als je zelf niet scoort…

arsenal-chelsea-fifa-15

Krijg je dit soort realistische statistieken.

10. Rage Quits

fifa-forfeit

Hoewel je de wedstrijd gewonnen hebt en je zeker weet dat de tegenstander de vernedering voelt blijft het irritant. Take it like a man!

 

25-03-2015 om 17:23 | Jörn

Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76