Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Preview: The Crew - Niet klaar voor de start - Xbox One Gaming
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-includes/plugin.php on line 601
Registreren Inloggen

The Crew – Niet klaar voor de start

Tijdens een periode waarin veel race games uitkomen meldt ook Ubisoft zich op de grid met The Crew. De game probeert zich te onderscheiden van titels als Forza Horizon 2, Project CARS en Driveclub met co-op gameplay en een enorme open wereld. De vraag is in hoeverre dat lukt.

The Crew – Niet klaar voor de start

Persoonlijk heb ik twee keer de kans gehad om met The Crew aan de slag te gaan, de eerste keer was een korte sessie op Firstlook 2014 en de tweede keer was tijdens de closed console beta van begin november. Hoewel ik me best vermaakt heb met de game was er in mijn ogen nog een hoop verbetering mogelijk. De open wereld is fantastisch en je kunt urenlang rondrijden zonder alles gezien te hebben, maar grafisch laat het in mijn ogen wat te wensen over. Niet dat het er dramatisch uit ziet en met zo’n enorme open wereld is het ook wel logisch dat het grafisch niet allemaal perfect is. Komt nog bij dat je niet de frustratie van ellenlange laadtijden hebt, dus de grafische imperfectie kun je misschien door de vingers zien.

Dat geldt echter niet voor de driving mechanics. Dit is een essentieel onderdeel van een race game en laat bij The Crew nogal wat te wensen over. De auto trekt soms zomaar een kant op zonder dat daar een reden voor is en reageert soms laat op je input. Dat is vooral frustrerend als je even snel tussen twee tegenliggers door wilt glippen. Je kunt je auto en je driver level wel upgraden, maar dat veranderde de keren dat ik speelde niet veel aan de handling van de auto.

the-crew-social

Wat wel heel leuk is om te doen zijn de co-op missies. Samen één of andere gast langs de kustlijn achtervolgen om zijn auto kapot te beuken of juist door de bossen te scheuren om alle checkpoints te halen is tof en brengt een hoog fun gehalte met zich mee. Voor mij is het enige probleem dat ik de vergelijking trek met Burnout Paradise waar ik heel erg veel plezier mee heb gehad, vooral online met een groepje. Die status heeft The Crew niet bereikt en misschien is de vergelijking niet helemaal eerlijk omdat Burnout echt over-the-top is. The Crew probeert echter wel een klein beetje van dat walletje mee te eten met het beuken op andere auto’s en de jumps die je verspreid door Amerika kunt maken.

The Crew heeft nog steeds potentie als Ubisoft nog een aantal goede verbeteringen weet door te voeren, voornamelijk op het gebied van handling. Daar is echter weinig tijd voor dus het wordt afwachten in hoeverre ze dat willen en gaan doen. De co-op missies zijn wat mij betreft ook een belangrijk onderdeel van The Crew en dat gedeelte is prima in orde evenals de enorme open wereld, die echt heel erg indrukwekkend is. Helaas zijn de driving mechanics nog niet top waardoor The Crew voorlopig beter wat vrije trainingen had kunnen rijden in plaats van op 2 december aan de start te verschijnen.

16-11-2014 om 16:00 | Jörn

De conclusie

The Crew heeft een toffe open wereld met leuke co-op missies, maar is op het gebied van driving mechanics en handling nog niet klaar voor de start.

  • Enorme, toffe open wereld.
  • Co-op is fun.
  • Amper laadtijde
  • Grafisch niet erg indrukwekkend.
  • Driving mechanics voelen niet lekker.
  • Handling laat te wensen over.

 


Parse error: syntax error, unexpected 'endif' (T_ENDIF) in /home/public/sites/www.xboxonegaming.nl/wp-content/themes/nervousplutonium/widget-related.php on line 76