10 beste PS5-games om nu te downloaden

Speel station Er werden stappen gezet de spellen De wereld al een tijdje. De eerste PlayStation-console werd op 3 december 1994 in Japan uitgebracht en geproduceerd door Sony Interactive Entertainment.

Het bedrijf zette eind 2020 zijn laatste grote stap toen de volgende generatie console, Playstation 5, werd gelanceerd.

Het PS4-tijdperk is na zeven jaar eindelijk voorbij en consolefans hebben online winkels overspoeld om de nieuwe console te krijgen. Het is moeilijk om binnen enkele minuten consistent te krijgen en te verkopen bij het aanvullen.

Met de nieuwe console komen betere graphics en geweldige functies, en natuurlijk willen game-ontwikkelaars hier het maximale uit halen bij het uitbrengen van hun nieuwe games. Hier zijn enkele van de beste PS5-games die je nu kunt downloaden:

10. Outriders

De spelers stonden enthousiast te wachten Outriders Wordt uitgebracht op PS5. Een coöp-rollenspel voor derden, ontwikkeld door People Can Fly en uitgegeven door de Europese dochteronderneming Square Enix, geeft een geheel nieuwe betekenis aan teamwerk en vereist veel vaardigheid om het beste uit het spel te halen. Outriders werd begin april 2021 uitgebracht en werd meteen een bestseller.

9. Minecraft

Minecraft is een sandbox-videogame ontwikkeld door Mojang en hoewel het een heel eenvoudig en heel oud spel is met misschien wel de slechtste graphics op deze lijst, was het een enorm succes.

Spelers kunnen hun eigen werelden creëren door middel van bouwstenen en gaandeweg tegen monsters vechten. Wat betreft de game die sinds 2011 is uitgebracht, het is nog steeds erg populair, waarom is het een must om te downloaden voor iedereen op PS5.

8: Sackboy: Big Adventure

Oude Playstation-fans zullen zich Little Big Planet herinneren, en met de release van PS5 is de populaire game in Sackboy: A Big Adventure opnieuw ontworpen. Het is een leuk platformspel dat spelers meeneemt op een spannend avontuur dat alleen of samen kan worden gespeeld.

READ  Marktgrootte voor mobiele games, analytisch overzicht, belangrijke spelers, groeifactoren, vraag, trends en voorspelling tot 2027 - Crypto Daily

De veelzijdigheid van Sumo Digital-niveau houdt de zaken fris en brengt de verbluffende nieuwe graphics van de nieuwe console naar voren. De game is beschikbaar voor alle leeftijden om te spelen en mee naar huis te nemen Twee BAFTA-prijzen.

7: Call of Duty The Cold War

Elk nieuw jaar Plicht Het werd uitgebracht en de Koude Oorlog kwam onder grote druk te staan, de eerste druk die werd uitgeoefend na de release van de nieuwe console.

Het is een rechttoe rechtaan vervolg op de fan-favoriete Black Ops en fans zullen zich storten in de vluchtige geopolitieke strijd van de vroege Koude Oorlog van de jaren tachtig. Niets is wat het lijkt in de fantastische singleplayer-campagne, waarin spelers historische figuren en harde realiteit tegenkomen, terwijl ze over de hele wereld vechten op iconische locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het Sovjet-KGB-hoofdkwartier en meer.

Ondertussen is de populaire Zombies terug, terwijl Multiplayer historische kaarten zoals Nuketown heeft voortgebracht. Ze hebben ook de populaire Warzone overgenomen die verscheen in Call of Duty Modern Warfare en Cold War gaat nu het tweede seizoen van Battle Royale in. Met zoveel geweldige inhoud moet de nieuwste game in de populaire franchise in deze ranglijst verschijnen.

6. Bekijk het hondenlegioen

Dit is een game die velen zouden moeten downloaden vanwege de verbluffende graphics en aandacht voor detail. PS5-spelers die Londen goed kennen, zouden vooral onder de indruk moeten zijn van de game die zich afspeelt in de hoofdstad van Engeland.

Wat interessant is aan dit nieuwste deel van de populaire hackerserie, is het feit dat je elke NPC die je in het spel ziet, kunt rekruteren en spelen. Dit is iets heel unieks en met een indrukwekkende campagne is het gemakkelijk in te zien waarom het een spel is waar iedereen naar uit zou moeten kijken.

READ  Download SHSB NHM-kandidaten op de shortlist voor DV @ statehealthsocietybihar.org

5: Spider-Man: Miles Morales

Toen Marvel de eerste Spiderman-game op PS4 uitbracht, konden fans van de populaire komedie- en filmserie een van hun favoriete superhelden in New York besturen en door de stad slingeren en volledig te weten komen hoe ze zich voelden. Vlieg door New York. Het was zo’n groot succes dat de tweede game Spiderman: Miles Morales de covergame werd voor de PS5-release. Aan de manier waarop Spiderman 2 werkt, kun je echt de grote verschillen tussen PS4 en PS5 zien, wat een must is.

4. Periodieke raket

Toen het spannende autovoetbalspel voor het eerst op Playstation 4 verscheen, werd het een hit, en het is nog steeds een spel dat velen graag wilden spelen sinds het beschikbaar kwam op Playstation 5. Met aanpasbare auto’s en nu in-game delen van hoofdstukken, Rocket League Het is een zeer unieke game en het is ook een erg populaire game die velen graag bekijken omdat het deelneemt aan zeer grote esports-competities. Het zeer succesvolle spel ziet er niet naar uit dat het binnenkort vaart zal verliezen.

3. Observatie

Noteer en observeer Het was meteen een hit toen het in mei 2016 werd uitgebracht, en het is nog steeds een populaire game die door velen op alle consoles wordt gespeeld.

De shooter is sterk gebaseerd op teamwork en verdeelt 12 mensen in twee teams van zes. Wat volledig uniek was aan het spel toen het debuteerde, was het feit dat elke speler verschillende karakters moest hebben.

Je weet dat het spel slaagt wanneer het populair wordt in esports, en Overwatch heeft precies dat gedaan met verschillende voordelen door de beste spelers in het spel te verkennen, omdat er enorme sommen geld te pakken zijn.

READ  Godzilla vs. Full HD Hindi genaamd Kong 'is gratis te downloaden op Tamilrockers en andere torrent-sites

2. GTA 5

Grand Theft Auto Het is een van de grootste gamefranchises ter wereld en hoewel GTA 5 in september 2013 werd uitgebracht, is het nog steeds een van de meest populaire games die er zijn. Het is zo populair dat het nu beschikbaar is om op drie consoles te spelen.

GTA 5 was een van de grootste en beste campagnes van zijn tijd, maar het is de multiplayer die ervoor zorgt dat deze game floreert. De multiplayer-wereld is enorm, met constante updates, waaronder nieuwe diefstallen, auto’s, outfits en huizen, wat betekent dat spelers zich kunnen onderdompelen in de wereld van Grand Theft Auto V.

1. Fortnite

Het is een elektronisch spel Het kwam op het podium op de oudere generatie van de PlayStation PS4, en hoewel het niet de eerste Battle Royale-game was die verscheen, werd het gezien als een cruciale game die de wereld van competitieve online modi veranderde.

Wat Fortnite zo populair maakt, is het feit dat de ontwikkelaars van Epic Games Battle Royale online up-to-date houden door constante updates aan te bieden gedurende seizoenen en seizoenen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws Elektronische sport en spel Het nieuws is hier op GiveMeSport.


News Now – Sportnieuws

Written By
More from Eda Greene

Berichten downloaden van Messenger, WhatsApp, Viber, Slack en Telegram – OnlineKhabar Engels nieuws

Met smartphones in onze handen zijn mensen vaak bezig met entertainen en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *