150 gratis sonische fangames en meer

SAGE 2021-evenementlogo.

schermafbeelding: Sonic-gamegalerij voor amateurs

gisteren , Sonic-gamegalerij voor amateurs Het begon als voortzetting van een 21-jarige traditie van fans die samenkwamen om nieuwe games en demo’s te delen die door de community waren ontwikkeld. Modificatie en motoren. En terwijl de naam verwijst naar het hele ding Mijn stemSAGE is meer dan alleen ROM-hacks en fangames gebaseerd op Sega’s beroemde spreuk. (Maar maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg bestanden Mijn stem Inhoud voor fans van blauwe egels.)

Digitale tentoonstelling begon helemaal 2000. Het evenement is in het leven geroepen als middel om “De creativiteit van mensen op een gemakkelijke en gratis manier helpen promoten en laten zien, en ontwikkelaars een deadline geven om hun doelen te bereiken.“Het is de afgelopen twee decennia blijven groeien. De 21e Amateur Sonic Games Show begon gisteren. Het loopt tot 27 augustus.

Meer op de officiële SAGE-website U kunt meer dan 160 . vinden Door de community gemaakte spellen. Sommige van deze games gebruiken Sonic-personages of zijn gebaseerd op andere franchises voor videogames. Maar er zijn ook volledig originele videogames ontwikkeld door indie-ontwikkelaars. Op het YouTube-kanaal dat is verbonden met de galerij, kun je momenteel streams bekijken waarin mensen verschillende door fans gemaakte games en indietitels spelen.

Niet alleen worden games gedeeld als onderdeel van de galerij, maar je kunt ook door de gebruiker ontwikkelde engines, mods en andere hacks vinden. Het is een indrukwekkende hoeveelheid inhoud en organisatie, zoals je misschien al geraden had, Sega is er niet officieel mee verbonden of er helemaal niet mee verbonden.

De volledige geschiedenis van de Sonic Amateur Games-beurs is te vinden op de lange en uitgebreide pagina op SonicRetro.org. Zoals te verwachten is bij elk langlopend community-evenement, zijn er enkele ups en downs en enkele ups en downs geweest. Maar het is nog steeds raar om iets te zien dat er zo modern uitziet – een festival van indiegames online – dat al twee decennia bestaat en volledig door fans wordt gerund!

Zorg ervoor dat je alle beschikbare games op de officiële SAGE-website bekijkt. Je kunt de galerij ook volgen Twitter.

READ  Het 'schuim' in Zelda Joy-Con-controllers is niets nieuws
Written By
More from Aubrey Mason

Vrouw ‘gestoten’ door haai nadat ze haar pad opzwom

Kies het “Jaws” -thema. Een vrouw in de wateren voor de Bahama’s...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *