29 gratis mobiele games om u af te leiden als u zich te veel zorgen maakt

Ik heb een bekentenis: ik heb lang geleden gratis mobiele games weggepoetst als een totale verspilling van tijd. Beoordeel me niet! Ten eerste ben ik een type A Maagd die de hele tijd toegeeft aan de druk van productiviteit. Maar zelfs sommige dingen die ik puur voor mijn plezier doe, zoals tv kijken of lezen, hebben dat wel sommige grotere motiverende factor. Zoals, ik wil die show waar iedereen het over heeft inhalen, zodat ik kan meewegen of ik wil goed gelezen worden. In vergelijking daarmee kunnen mobiele games het gevoel hebben dat ze GEEN PUNT hebben. Maar de afgelopen maanden heb ik de kracht van het hersenloze mobiele spel omarmd om een ​​onverwachte reden: angstverlichting.

In het begin van de pandemie schreeuwde ik naar deze dwaze gratis mobiele games en puzzels (zoals Candy Crush, 2048 en Yahtzee With Buddies) als onverwachte mechanismen voor het omgaan met angst. Er is gewoon iets zo rustgevend aan het uitwijken naar de zinloze, repetitieve therapie van het tikken op het scherm van mijn telefoon als ik vastzit in een angstige lus – een beetje als een iets boeiendere fidget-kubus. Geen inzet, geen verhalen of complotten om op te letten, geen denkkracht nodig. Nu de verkiezingen snel naderden en mijn angst met de dag erger werd, dacht ik dat het tijd werd om deze tip van de daken te schreeuwen.

Je hebt misschien het idee geïnternaliseerd dat afleiding slecht is en geen goede manier om met je emoties om te gaan. Maar Raad eens? Het is helemaal oké als je je hersens moet uitschakelen. Zoals SELF eerder meldde, kan afleiding – vooral in deze ongelooflijk stressvolle tijden – je een broodnodige mentale reset geven als je je aan het einde van je touw voelt. We kunnen tenslotte niet zijn Aan altijd.

READ  Aftellen naar vroege toegang, releasedatum, tijd, downloadgrootte, preload en meer

Als je merkt dat je op een plek bent waar je je niet met je angstige gedachten kunt bezighouden en je niet kunt concentreren op je typische afleidingen, raad ik je nederig aan om gsm-games te spelen als een grondige activiteit. Ik weet dat ik zal zijn tik op, tik op, tik op mijn weg door de verkiezingsdag en daarna. Want hé, op zijn minst, als ik mezelf er niet toe kan krijgen mijn telefoon neer te leggen, speel ik liever Yahtzee die door Twitter scrolt.

Weet u niet waar u moet beginnen? Hier is een lijst met enkele van mijn favoriete gratis mobiele games, evenals enkele andere aanbevelingen van de vriendelijke mensen van Twitter, waar ik stelde de vraag. Probeer wat uit en kijk wat je leuk vindt:

 1. Candy Crush Saga (iOS en Android): Het vrij beruchte puzzelspel behoeft op dit moment waarschijnlijk geen introductie, maar… heldere kleuren! Snoep! Afleiding!

 2. 2048 (iOS en Android): Ja, dit spel met cijfers en combinaties is nog steeds een ding.

 3. Twee punten (iOS en Android): Zo simpel als het verbinden van de punten. Maar veel bevredigender.

 4. Ik hou van Hue (iOS en Android): Geniet van rustgevende en zachte kleuren terwijl u tegels in perfect geordende spectra rangschikt.

 5. Yahtzee met vrienden (iOS en Android): Het klassieke dobbelspel dat je kent en waar je van houdt.

 6. Kookdagboek (iOS en Android): Een restaurantsimulatiespel kan ervoor zorgen dat u uit eten gaat, maar meestal helpt het u veel tijd te verspillen.

 7. Patience (iOS en Android): Soms wil je het simpel houden met een solo kaartspel.

 8. Disney Emoji Blitz (iOS en Android): Deze eenvoudige matchgame is nog leuker dankzij de aanwezigheid van geliefde Disney-personages.

 9. 1010! Kleur (iOS en Android): Combineer kleuren om het bord leeg te maken. Dat is alles!

 10. Pokémon Café Mix (iOS en Android): Hou je van Pokémon en puzzels? Hallo. Deze game is voor jou.

 11. Homescapes (iOS en Android): Stel je voor dat je eigen huis een reeks alledaagse escape rooms was.

 12. Bejeweled Classic (iOS en Android): Pas op als je nog niet bent meegezogen in dit snelle spel voor het matchen van edelstenen. Het is de ultieme afleiding.

 13. Slijpsteen (iOS): Als je van puzzels houdt, maar merkt dat je denkt: “Huh, ik wou dat dit iets gewelddadiger was”, dan is deze strijdpuzzel iets voor jou.

 14. Covet Fashion (iOS en Android): Wie houdt er niet van verkleedpartijtjes?

 15. Ballz (iOS en Android): Veeg ballen rond om ze strategisch in stenen te laten stuiteren en ze te breken.

 16. Diner Dash Adventures (iOS en Android): Nog een kook- en tijdmanagement-restaurantspel, als je daar zin in hebt.

 17. Gardenscapes (iOS en Android): Beleef het buitenleven met dit puzzelspel. Soort van.

 18. Centris (iOS en Android): Het is Tetris maar rustgevend als de hel.

 19. Steppy broek (iOS en Android): Een “loopsimulator” klinkt misschien niet zo interessant, maar geloof ons.

 20. Subway Surfers (iOS en Android): Je hebt nog nooit zo in de metro gereden.

 21. Bubbel schieter (iOS en Android): Schiet bellen om clusters van dezelfde kleur op één lijn te brengen om ze op te ruimen.

 22. Nog een steen (iOS en Android): Aaaand als je Bubble Shooter neemt en stenen toevoegt, is dit wat je krijgt.

 23. Slidey: Block Puzzle (iOS en Android): Schuif blokken rond om ze op te ruimen. Plus wordt geleverd met een CAT-VERSIE.

 24. Super zeshoek (iOS): Zo eenvoudig, maar toch zo bevredigend, dankzij het mooie minimalistische ontwerp.

 25. Bubble Witch 3 Saga (iOS en Android): Voel je al een thema met de bubbels? Kom, omhels je innerlijke heks.

 26. Kleur Road! (iOS en Android): Rol gewoon een paar ballen en voel je angst wegsmelten.

 27. Herinrichting: Home Design Makeover (iOS en Android): Voor iedereen die zich een weg baant door de pandemie.

 28. Numberzilla (iOS en Android): Deze puzzel is een beetje een hersenkraker, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, is het een solide tijddoder.

 29. Infinity Loop: Hex (iOS en Android): Ik ben niet overtuigd van dit prachtige spel om loops te bouwen niet een soort meditatie.

Verwant:

Written By
More from Eda Greene

Tonen Verberg updates tool wushowhide.diagcab Downloadlink is uitgeschakeld

Windows-updates zijn belangrijk, maar soms willen gebruikers hun systemen niet bijwerken. Hoewel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *