3 manieren om uw Covid-paspoort te downloaden na de nieuwe beperkingen van Andalusië

Download uw Covid-paspoort volgens de nieuwe beperkingen van Andalusië. Foto: Wikipedia

Nadat u vandaag heeft aangekondigd dat het noodzakelijk is om Covid-paspoorten of een negatief testresultaat voor gastvrijheid in Andalusië te krijgen, leest u hier hoe u uw paspoort kunt downloaden.

Nadat we vandaag hebben aangekondigd dat het noodzakelijk is om Covid-paspoorten of negatieve gastvrijheidstests in Andalusië te hebben, zijn hier drie manieren om ze naar uw mobiele telefoon of laptop te downloaden.

  1. Klik op Gezondheid +

Het is noodzakelijk om jezelf te leren kennen in Klik op Gezondheid + Met een digitaal certificaat, DNIe of [email protected]. Het certificaat is beschikbaar in de sectie “Gezondheid”, de sectie “COVID-19-getuigenissen”.

Zodra dit gedeelte is geopend, hebben correct geïdentificeerde personen toegang tot het bijbehorende certificaat, evenals dat van begunstigden van de sociale zekerheid jonger dan 16 jaar.

  1. Andalusische gezondheidstoepassing

Download de app voor Android

Download de app voor iOS

Een advertentie met de tekst “COVID-19 testimonials” verschijnt prominent op het startscherm van de app, klik hierop.

U kunt zich identificeren met een digitaal certificaat of [email protected] De app vergemakkelijkt ook de toegang tot het digitale COVID-certificaat van de EU met mobiele verificatie op basis van het gebruik van persoonlijke gegevens.

Dit systeem vereist het invoeren van een pincode in de applicatie die naar de mobiele telefoon van de persoon wordt verzonden (via sms of een melding aan Salud Andalucia) om het authenticatieproces te voltooien. De aangegeven mobiele telefoon moet zijn geregistreerd in de gebruikersdatabase om de veiligheid te garanderen.

Eenmaal geauthenticeerd in Salud Andalucia via een van de beschikbare mechanismen, kunt u een goedgekeurd PDF-document downloaden en een QR-code verkrijgen waarmee uw vaccinatiecertificaat kan worden gevalideerd.

  1. Website van het ministerie van Volksgezondheid
READ  Gelukkig 15 augustus 2022 Onafhankelijkheidsdag Status Video downloaden

ga naar Website van het ministerie van Volksgezondheid En klik op de knop ‘Een EU digitaal COVID-certificaat aanvragen’. Hier moet u enkele Covid-gerelateerde vragen beantwoorden voordat u uw digitale certificaat of bestand gebruikt [email protected].

U ontvangt binnenkort een e-mail met een pdf-bestand om te downloaden, dit kan op een mobiele telefoon of laptop.

Voor vragen over de aanvraagprocedure heeft het ministerie naast het e-mailadres een telefonische hulplijn 910 50 98 88, die van maandag tot en met zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur werkt [email protected].


Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit artikel te lezen, vergeet niet terug te komen om het te controleren Euro Wekelijks Nieuws Een website voor al het actuele lokale en internationale nieuws en onthoud dat je ons ook kunt volgen Facebook sociale netwerksite En Instagram.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *