3 spelballen uitdelen

De Baltimore Ravens waren verre van perfect tegen de Houston Texans, maar uiteindelijk kwamen ze als overwinnaar uit de bus. Het is tijd om spelballen uit te delen.

Na een rustige week ten opzichte van de Cleveland Browns die het 10-jarige dierenartsrecord slechts 29 yards op 10 carry’s zagen, had Mark Ingram een ​​geweldige dag tegen de Houston Texans. Op negen carry’s scoorde Ingram 55 meter, inclusief een directe klik op een cruciale vierde down die voor een touchdown van 30 meter ging. Het was misschien wel het grootste hoogtepunt van de Baltimore Ravens op de dag.

Het was een genoegen om Ingram aan het werk te zien, want hij rende de hele wedstrijd hard en brak de achterkant van de Texaanse verdediging. Zelfs in een nu verminderde rol vanwege de diepte van de Ravens bij het teruglopen, viel Ingram nog steeds op. Ingram had niet eens de meeste carry’s op de dag; dat onderscheid behoort tot Gus Edwards (10 draagt). JK Dobbins had ook de langste run van een van de ruggen en nam een ​​van zijn draagtassen voor 44 yards. Toch had Ingram de belangrijkste en meest memorabele run van de dag.

Ingram krijgt een zeer verdiende wedstrijdbal omdat ze de wedstrijd op een koppige manier heeft opgeborgen voor Baltimore. Toen het er het meest toe deed, beantwoordde Ingram de oproep.

Marlon Humphrey is hard op weg om van deze generatie te worden Charles Tillman: de meester van de balpons. Humphrey forceerde een jaar geleden twee onhandige pogingen en herstelde er drie (scoorde op twee). Hoewel hij in 2019 ook drie onderscheppingen opnam, viel hij het meest op door zijn agressiviteit om op de bal te slaan toen hij de kans zag.

READ  CD Projekt Red biedt terugbetalingen na bugs in consolegames

Humphrey toonde die balvaardigheid nogmaals tegen de Texanen op een pass over het midden naar Keke Coutee. Humphrey sloeg de bal rechts uit terwijl Coutee zich omdraaide om het veld op te rennen. Het was absoluut een perfecte timing. Die onhandige poging werd uiteindelijk hersteld door LJ Fort, die het teruggaf voor zes punten.

Humphrey heeft tot nu toe twee keer zoveel wedstrijden behaald in 2020. Hij heeft een opmerkelijke groei laten zien sinds hij in 2017 in de competitie kwam en is ongetwijfeld een van de beste verdedigers van de competitie. Humphrey krijgt onze tweede wedstrijdbal, maar als hij blijft doen wat hij doet, krijgt hij veel meer dan alleen wedstrijdballen.

Het voelt alsof we bijna onderschatten hoe goed Justin Tucker is voor de Baltimore Ravens, maar hij liet zondag zien hoe belangrijk hij is voor het succes van het team.

De volgende: Baltimore Ravens versloeg Texanen: het goede, het slechte en het lelijke

Op de dag scoorde Tucker drie velddoelpunten met een lengte van 47 meter en sloeg hij alle vier zijn PAT-pogingen door. Voor jou wiskunde-supers die er zijn, dat is 13 van Baltimore’s 33 punten. Tucker was opnieuw de ole ‘betrouwbare kicker waar de Ravens van zijn gaan houden. Deze game voelde nooit uit de hand voor de Houston Texans, maar Tucker heeft geweldig werk geleverd om fans zich op hun gemak te laten voelen bij wat de eindscore ook mag zijn.

Ravens Flock mag Tucker nooit als vanzelfsprekend beschouwen, want als het team punten nodig heeft, trekt hij altijd door. Tucker krijgt onze laatste wedstrijdbal voor zijn inspanningen.

READ  Chandrababu Naidu om het onderwijs van Andhra Farmer's Daughters te verzorgen

More from Madison Garrett

Met Netflix kunt u uw aanbevelingen automatisch downloaden met For You Downloads

Nadat Netflix al met Smart Downloads kwam, waarmee je automatisch de volgende...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *