33% van de Sea of ​​​​Thieves-spelers heeft de zee nooit gehaald

Het is niet gemakkelijk om een ​​piraat te zijn, en zoals een Sea of ​​Thieves-fan onlangs opmerkte, kan het moeilijker zijn dan we dachten. Reddit-gebruiker Abdul Majeed .124 Was de prestatiestatistieken van Sea of ​​​​Thieves op Xbox aan het bekijken en vond iets verrassends. Een miljoen spelers hebben het einde van het spel bereikt, maar slechts 67,45% van de spelers heeft de prestatie “Now Bring Me The Horizon” verdiend, die wordt ontgrendeld wanneer je voor het eerst zeilt nadat je de tutorial van het piratenspel hebt voltooid. Dit betekent dat iets minder dan 33% van de spelers ze lijkt te hebben Niet Tutorial klaar.

“Eet een banaan met de schil eraan, wat een slecht spel, eindeEen gebruiker zei in reactie, spotte met het openingshalf uur of zo van het spel waar je minimaal leert werken in de roekeloze wereld van Rare, een banaan eet – in feite, zonder hem te schillen – en 67,45% van de spelers uiteindelijk je benen vindt Navy .

De op één na populairste prestatie is Legends – Cronch, die wordt ontgrendeld wanneer je de banaan eet.

Zoals andere commentatoren op Reddit hebben opgemerkt, kan er meer dan één verklaring zijn voor de anomalie. Het aantal spelers dat prestaties op Steam ontgrendelt, is veel hoger, ongeveer 90%, dus het is mogelijk dat er een bug is die voorkomt dat voortgang tussen platforms wordt gedeeld.

Een ander mogelijk scenario is dat mensen het gewoon hebben overgeslagen. Je kunt meteen inloggen en lid worden van de bemanning van een vriend zonder de tutorial te voltooien, en gezien hoe Sea of ​​​​Thieves is ontworpen als een sociale ervaring en een spel om met vrienden te spelen, lijkt dat een redelijke verklaring.

READ  Valorant dwingt Windows 11-beveiligingsfuncties af

Een andere gebruiker wees erop dat omdat Sea of ​​​​Thieves op Game Pass staat, spelers het spel kunnen starten en snel kunnen besluiten dat het niet van hen is of dat ze eerder worden afgeleid door andere verplichtingen, iets waar we ons waarschijnlijk allemaal ooit schuldig aan maken.

Degenen onder ons die de zee hebben bereikt en nog steeds aan het zeilen zijn, moeten wat langer wachten op Sea of ​​​​Thieves seizoen 7 en zijn aanpasbare schepen na een recente vertraging, maar aan de positieve kant, het betekent dat we wat extra’s krijgen tijd met de gebeurtenissen van seizoen 6.

Written By
More from Max Mcgee
De volgende game van de ontwikkelaars van Subnautica is niet Subnautica 3, maar komt volgend jaar uit
Subnautica: BELOW Zero van Early Access werd eerder dit jaar gelanceerd en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *