40% van de Mario Strikers-verkopen in Europa komt uit slechts één land

Foto: Nintendo / Nintendo Live

Ach, het mooie spel. Het is de populairste sport ter wereld, dus het nieuws Mario Strikers: Battle League De levenslange verkoop van al overschreden Mario Golf: Super Rush In Europa, minder dan een maand na de release, is dat misschien niet zo’n grote verrassing, zelfs als de Super Rush al meer dan een jaar uit is. We zijn grote fans van golf hier bij Nintendo Life – elk excuus om een ​​luidruchtige broek te dragen – maar van nature Het voetbalspel zal het beter doen! Omdat we in het VK zijn gevestigd, zijn we wettelijk verplicht om meer van voetbal te houden dan van enig ander land. Maar dat is niet waar, als de fysieke Europese verkoop van Mario’s nieuwste kicks iets is om langs te gaan.

Gebaseerd op werkelijke verkoopcijfers van GSD (Game Sales Data) GameIndustry.Biz juni-rapportHet is niet het VK, maar Frankrijk dat het leeuwendeel van de liefde voor voetbal op het Europese continent heeft getoond – tenminste met betrekking tot Mario – met 40% van alle fysieke exemplaren die tot nu toe zijn verkocht in handen van Franse voetbalfans (en Switch) .

Chris Dring van GameIndustryBiz benadrukte de GSD-statistieken op Twitter:

Deze gegevens houden alleen rekening met fysiek De verkoop vindt plaats in Europa, dus het is mogelijk dat andere landen meer digitale exemplaren kopen. Duitsland nam de tweede plaats in de ranglijst in met iets meer dan 19%, en Spanje pakte brons met ongeveer 10% van de omzet in euro. Nee, Home of Football kon niet eens doorbreken in de top drie!

Battle League staat voor de maand juni op de 3e plaats in alle Europese formaten F1 22 En de FIFA 22 – Beide hebben digitale verkopen opgenomen in de GSD-gegevens, onthoud (Nintendo onthult helaas geen digitale verkopen voor opname). In het VK, het spel Het verkocht goed in de lanceringsweekmaar zakte naar #11 op de Switch-verkoopgrafieken .deze week.

Fysiek gezien lijkt het erop dat Frankrijk de grootste voetbalfans heeft, althans de Mushroom Kingdom-versie van de sport. in Onze recensieAlex the Beautiful noemde het “de beste sportgame op dit moment op de Switch” en net als veel van de coole mensen in Frankrijk waren we ook enthousiast.

verrast? Denk je dat het VK zal passen als het WK rond is? Vertel ons hieronder hoe je van de game geniet sinds de release, of dat je een golffan bent.


Diepgaande lezing:

READ  Xbox One-games kunnen nu gratis naar je Android-smartphone worden gestreamd
Written By
More from Aubrey Mason
Twee enorme JRPG’s worden op 29 juli uitgebracht op Nintendo Switch
afbeelding: Bandai Namco / Nintendo / Monolith Soft / Kotaku De langverwachte...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *