5 apps om je oude, vervaagde foto’s te verbeteren met kunstmatige intelligentie

Als je foto’s niet zo scherp of duidelijk zijn als je zou willen, zou je waarschijnlijk willen dat er iets was dat je zou kunnen helpen met kunstmatige intelligentie (AI). Niet iedereen is immers de beste foto-editor met toegang tot de beste fotobewerkingssoftware.

Gelukkig is het 2021 en heb je toegang tot een heleboel eenvoudige fotobewerkings-apps die Adobe Photoshop niet heten, als je weet waar je moet zoeken. Sterker nog: je hoeft niet eens te zoeken, want wij hebben het voor je gedaan. Hier zijn vijf apps die je foto’s kunnen verbeteren met kunstmatige intelligentie.

Lees ook: 10 kalmerende apps die u helpen beter te slapen

1. Rimini

Remini is een van de meest populaire fotoverbeteraars in de App Store. De app biedt onmiddellijke fotoverbetering om wazige of korrelige foto’s in hoge definitie om te zetten, samen met andere bewerkingsfuncties, waaronder “kleuren” en “olieverf”.

Remini kan worden gedownload voor iOS werkgelegenheid Mannelijk uiterlijk.

2. PicPlus

picplus

Picplus verkoopt zichzelf als “de foto-editor voor zowel ervaren als beginnende gebruikers”. Naast het verbeteren van de kwaliteit van uw foto’s, biedt PicPlus ook esthetische filters, animatiefilters, een lay-outmaker voor het maken van collages en nog veel meer.

PicPlus kan alleen worden gedownload voor iOS.

3. Insansilvox

Inhansfox

EnhanceFox beschikt over functies voor beeldverbetering, samen met een “AI-aangedreven inkleuringstool, die uw zwart-witfoto’s kan inkleuren om ze er beter uit te laten zien.” Interessant is dat je de app ook kunt gebruiken om foto’s te animeren door oog- en mondbewegingen toe te voegen, waardoor je foto’s er echt levend uitzien.

READ  Dien uw belastingaangifte in op uw smartphone met behulp van de applicatie

EnhanceFox kan worden gedownload voor: iOS werkgelegenheid Mannelijk uiterlijk.

Lees ook: 5 gratis geld-apps die u op uw telefoon moet hebben

4. Bewegen

Energiek

Animatify gebruikt AI om uw foto’s met één druk op de knop te verbeteren. De applicatie kan ook zwart-witafbeeldingen inkleuren, animaties toevoegen en verschillende effecten toevoegen.

Animatify kan alleen worden gedownload voor iOS.

5. Tengu

Tengo

Tingo is een AI-aangedreven selfie-versterker die het vermogen verbetert om de kwaliteit van je selfies te verbeteren met automatische correctie, oogzakverwijderaar, huidvereffening en zelfs het bleken van tanden! Dus degenen onder ons die worstelen met koffie-/theeverslaving (inclusief ikzelf) kunnen onze glimlach opfleuren zonder duizenden dollars aan tandheelkundige behandelingen. Hoewel het minder populair is dan anderen.

Tingo kan alleen worden gedownload voor iOS.

More from Madison Garrett
Gewiste qubit zorgt voor verhitte verrassing
Er komt warmte vrij als er een stukje informatie wordt verwijderd. Je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *