505 Games ondersteunt de beslissing over de volgende generatie versie van Control

Uitgever 505 Games heeft aangekondigd dat ze hun beslissing om alleen Ultimate Edition-eigenaren een gratis upgrade van de volgende generatie te bieden, niet zullen wijzigen.

Eerder deze maand 505 Games gaf aan dat alleen eigenaren van Ultimate Edition de game gratis kunnen upgraden naar de next-gen-versie. Met andere woorden; mensen die de game al hebben gekocht, komen niet in aanmerking voor de gratis upgrade. De Ultimate Edition wordt tenslotte pas op 27 augustus uitgebracht voor pc en 10 september voor PlayStation 4 en Xbox One.

Een nieuwe verklaring van de uitgever vertelt ons dat, ondanks veel kritiek, deze beslissing niet zal worden gewijzigd. “We hebben maandenlang onderzoek gedaan naar onze opties voor de Ultimate Edition en deze beslissing viel niet gemakkelijk”, meldt 505 Games in een bericht op de website van Control.

“Het is altijd een uitdaging om een ​​game naar de volgende generatie consoles te brengen. We ontdekten al snel dat het nog moeilijker is om het spelersbestand volledig te upgraden van een een jaar oud spel naar de volgende generatie consoles”, aldus 505 Games .

Het bericht geeft ook aan dat er meerdere opties zijn bekeken, maar er was altijd een probleem. Vaak kwam een ​​bepaalde groep niet in aanmerking voor de upgrade. De uitgever geeft aan dit oneerlijk te vinden tegenover deze groep, en daarom krijgt niemand dit voorrecht.

Written By
More from Lesley Curry

Apple’s M1 is een snelle CPU, maar de M1 Macs voelen sneller aan vanwege de servicekwaliteit

In zoomen / De Apple M1 is een processor van wereldklasse, maar...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *