8 van de beste games voor de nieuwe Xbox 2021

De nieuwste generatie Xbox-consoles vierde onlangs zijn eenjarige verjaardag, hoewel je kansen om er gemakkelijk een te kopen, net als de PS5 niet al te groot zijn ( $300 Serie S. Veel gemakkelijker op voorraad te vinden dan Serie X ter waarde van $ 500 is aan het zijn). Er zijn het afgelopen jaar echter enkele must-play-games uitgebracht op Xbox die het zoeken naar een van deze consoles de moeite waard maken.

We hebben een verzameling geweldige spellen verzameld. Gelukkig zijn er veel beschikbaar met een Game Pass Ultimate-abonnement. Dit geeft je toegang tot een online multiplayer-game, samen met toegang tot je gamebibliotheek voor een vast maandelijks bedrag.

Je kunt deze games natuurlijk nog steeds stukje bij beetje kopen, maar tenzij je een verzamelaar bent, is er geen goede reden om niet voor de Game Pass-route te gaan en een maandelijks abonnement te gebruiken om toegang te krijgen tot alle onderstaande games.

oneindige uitstraling

oneindige uitstraling
Afbeelding: Microsoft

Natuurlijk zou ik deze lijst beginnen met oneindige uitstraling. De nieuwste (lang in ontwikkeling) release in de sci-fi first-person shooter-franchise biedt een enorme campagne, samen met een gratis multiplayer-modus. In termen van hoe ze het doen met de klassieker Hallo Games die aan de horizon verschijnen, geen finale Het maakt zeker veel knipoogjes naar zijn verleden, terwijl het Master Chief voorziet van duidelijke, gedetailleerde beelden en nieuwe tools, zoals de enterhaak, die ervoor zorgen dat de gameplay fris aanvoelt.

Zowel campagne- als multiplayer-modi zijn beschikbaar via Game Pass. oneindige uitstraling Het kost alleen $60, als je je niet wilt aanmelden voor Game Pass.

Het nieuwste deel in de sci-fi first-person shooter-franchise biedt een enorme campagne, samen met een gratis multiplayer-modus.


Forza Horizon 5

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5
Afbeelding: Microsoft

in vergelijking tot Forza Motorsport, een simulatiespel waarmee je kunt racen op beroemde circuits over de hele wereld, Horizon Forza Het draait allemaal om je off-road te laten gaan om te verkennen. Een van de nieuwste games in de serie, Forza Horizon 5 Het is de beste inzending tot nu toe, leg je wielen opzij voor een fantastische kijk op Mexico. Het is geen spel dat zichzelf al te serieus neemt, noch in termen van doelstellingen noch hoe het spel met de speler praat. Je doet mee aan verschillende festivaluitdagingen en probeert de beste racer te worden, en je kunt online met anderen spelen als je tegen echte mensen wilt racen in plaats van AI.

Je krijgt ook gratis toegang tot deze game met een Game Pass-abonnement. Anders kost het u $ 60 om te kopen.

Forza Horizon 5 Hiermee kun je je wielen opzij zetten voor een fantastische kijk op Mexico.


Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator
Afbeelding: Microsoft

vluchtsimulator Windows-pc is altijd een van de beste en meest realistische manieren geweest om je voor te stellen hoe het zou zijn om met een klein vliegtuig of een straalvliegtuig te vliegen. Laatste iteratie van vluchtsimulator Het staat op de nieuwste Xbox-consoles, volledig aangedreven door geweldige graphics en slimme cloudtechnologie die realtime lokale weergegevens binnenhaalt. Het is de ultieme vluchtsimulatie-ervaring, en als zodanig is het een langzaam spel dat je uitnodigt om te verdwalen in de schoonheid van vliegen. Dit is niet echt gericht op spelers die non-stop willen bewegen.

Deze game is beschikbaar om te spelen met Game Pass of voor $ 60 als je liever een exemplaar bezit.

Het is altijd een van de beste en meest realistische manieren geweest om je voor te stellen hoe het zou zijn om met een klein vliegtuig of een straaljager te vliegen.


Instappen

Instappen

Instappen
Afbeelding: Microsoft

Als je je branderig voelt Cyberpunk 2077 film Vorig jaar op consoles, maar je kon je dorst naar cyberpunk-schoonheid niet lessen, check Instappen. Het is een isometrische twee-stick shooter-game met RPG-elementen met snelle gameplay. Deze game is gemaakt door een klein team en zit boordevol rijk gedetailleerde omgevingen, vertakkende dialoogopties om je te laten spelen zoals je wilt, en diepe RPG-elementen waarmee je je personage kunt verbeteren om sterker te worden op het gebied van wapens, hacken en meer.

Deze game is beschikbaar op Game Pass en je moet het echt proberen als je een humeurige shooter wilt spelen. Anders kost het $ 30 om direct te kopen.

Een isometrische twee-stick shooter met RPG-elementen met snelle gameplay.


Psychologie Pioniers 2

Psychologie Pioniers 2

Psychologie Pioniers 2
Afbeelding: Microsoft

Psychologie Pioniers 2, het langverwachte vervolg op de platformklassieker die in 2005 werd uitgebracht, was een enorme hit toen het eerder in 2021 op de Xbox-consoles verscheen. Het behoudt de speelse maar enigszins ongemakkelijke esthetiek die doet denken aan enkele van de meer bizarre tekenfilms waarop het vroeger werd uitgezonden. . De mix van platformactie en het verzamelen van items klinkt opwindend in vergelijking met de manier waarop veel games tegenwoordig worden gemaakt, met eindeloze zoektochten om de uitgestrekte werelden te verkennen om te verkennen. De gameplay is op zich al leuk, maar Psychologie Pioniers 2Het slimme levelontwerp en de voortreffelijke schrijfwijze maken het een game die je moet spelen.

Psychologie Pioniers 2 Beschikbaar op Game Pass voor Xbox-consoles. In tegenstelling tot de meeste andere games op deze lijst, is het ook beschikbaar voor PS4. Het kost $ 49,99 per exemplaar.

Het langverwachte vervolg op de platformklassieker die in 2005 werd uitgebracht.


sabelmarter

Foto: Schuurwerken

Er is een klein team opgericht in Londen sabelmarterEen verkenningsspel dat aangenaam laag staat op de dingen die je moet opsporen of bestrijden. Vergeleken met de meeste openwereldgames vol met doelen, is Sable een ervaring die is ontworpen om je te laten ontspannen en de schoonheid ervan te laten waarderen. Er is genoeg te verzamelen, evenals verrassingen om tegen te komen, maar zoals mijn collega Ash Parrish het in haar recensie zegt, “sabelmarter Het geeft je een renner met wat bemoedigende woorden voor zelfbeschikking en ontdekking, en laat je dan gaan.”

Deze game is beschikbaar op Xbox Game Pass of digitaal via de Xbox Store voor $ 24,99.


sabelmarter

Ontspannend spel dat je in een capsule-achtig voertuig plaatst en je de prachtige en schaduwrijke vergezichten laat verkennen. De Japanse rockband Breakfast componeerde de soundtrack voor het spel.

EXO WAN

EXO WAN

EXO WAN
Afbeelding: Microsoft

Afgezien van pc zijn Xbox Series X- en S-consoles het enige andere platform waar je de relatief nieuwe game kunt spelen EXO WAN, een planeet (en dimensie) buiten de titel die een intrigerend verhaal verbergt onder zijn eenvoudige gameplay. Je speelt als een van vorm veranderend wezen dat de zwaartekracht en de elementen gebruikt om genoeg snelheid te krijgen om door de lucht te vliegen, zodat je grotere hoogten kunt bereiken. Als dat saai klinkt, geloof me, EXO WAN Hij vindt een manier om er een boeiende, maar zen-achtige ervaring van te maken die je een tijdje moet vermaken.

Deze game is verkrijgbaar met een Game Pass-abonnement of kost $ 17 als je besluit een exemplaar aan te schaffen.

Een planeet (en dimensie) loopt door de titel die een interessant verhaal verbergt onder zijn eenvoudige gameplay.


MLB Toon 21

De Xbox heeft eindelijk een geweldig honkbalspel en Sony heeft het gehaald. Weergave De franchise is in het verleden alleen op PlayStation-consoles uitgebracht, maar voor de 2021-versie van de game is deze platformonafhankelijk gegaan. Dus nu kunnen gamers op Xbox genieten van de realistische graphics, een bijgewerkte lijst met hun favoriete spelers krijgen en enkele van de beste honkbalgames ervaren die er zijn.

Deze game is beschikbaar op Game Pass, of je kunt een exemplaar krijgen voor ongeveer $ 20.

Geniet van de realistische graphics, krijg een bijgewerkte lijst van je favoriete spelers en ervaar enkele van de beste honkbalspellen.


READ  PUBG 11.1-update nu live op Xbox en PlayStation: herziene paramokaart, nieuw classificatiesysteem
Written By
More from Vanessa Hale
The Good Life krijgt een Xbox Game Pass-lanceringsdatum voor de eerste dag
Hoewel de enorme AAA-titels sinds de oprichting in 2017 de belangrijkste trekpleisters...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *