Aankomende Nintendo Switch-games en -accessoires voor februari en maart 2021 – Gids

We zijn nu een volle maand in 2021 en met elke dag die voorbijgaat, wordt duidelijk dat dit jaar kan veranderen in “2020: Part Deux”. De goede spelers in de wereld moeten meer dan ooit converteren, en gelukkig zijn er de komende twee maanden een aantal geweldige Switch-spellen om je op te vrolijken (en je portemonnee wat losser te maken).

Hieronder hebben we de grootste games en accessoires verzameld die in februari en maart 2021 in de detailhandel verkrijgbaar zijn. Super Mario 3D-wereld Het is Nintendo’s eerste grote release van het jaar en we kunnen niet wachten om als eerste in de nieuwe te duiken Strijdwagen woede Inhoud. Aan het einde van onze periode van twee maanden Monster Hunter Rise Butt lift. Van deze twee kun je genoeg goede horloges krijgen, maar er zijn meer geweldige versies om uit te kiezen als katten en monsters niet jouw tas zijn.

Pak dus een warme kop van iets en ontspan met een comfortabele deken. Laten we eens kijken naar de grote retail-releases die de komende maanden en daarna naar de Switch komen …

Onthoud: als u erom vraagt Azië spelen-Gebruik een kortingscode Nachtleven Bij betaling krijgt u 5% korting op uw bestelling.

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina affiliate-links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, we mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees het bestand FTC-openbaarmaking voor meer informatie.

Een van de Wii U-poorten. We hebben allemaal gewacht, Super Mario 3D World + Bowser’s Fury wordt geïntroduceerd Gewijzigde ervaring Die uitbreidt op het oorspronkelijke 2013-platform met nieuwe inhoud. ginder Dual-pack Cat Mario en Cat Peach-amiibo Op dezelfde dag uitgelicht, dus verwacht een vloedgolf en een kans om deze uitstekende titel opnieuw te waarderen wanneer deze eindelijk op de Switch arriveert.

Japanse Switch-eigenaren hebben deze hack in handen gekregen Dynastie van krijgers Kruis in een vorm Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers In februari 2020 is het eindelijk gepland om in het Westen te lanceren met een kleine naamswijziging.

READ  Stadia beëindigt de Cyberpunk 2077-promotie eerder dan gepland

Hoewel fans van Persona 5 misschien niet wachten, hebben we enkele uitstekende cross-overs van Warriors in vorm gezien Logo van Fire Warriors En onlangs Hyrule Warriors: The Age of Catastrophe. Dit heeft het potentieel om een ​​even heerlijke mix te zijn, dus hoewel we blijven hopen dat Atlus de juiste P5 naar de Nintendo-console brengt, zijn we geïntrigeerd om te zien wat Omega Force te wachten staat.

Dapper in gebreke blijven II gleed Vanaf de oorspronkelijke releasedatum tot begin 2021, maar van Square Enix vervolg Het is degene om naar fans te kijken 3DS Origins, Of iemand met een voorliefde voor traditionele JRPG-gameplay en turn-based gevechten.

Als je geïntrigeerd bent door wat je ziet, is er een experimenteel Beschikbaar in Switch eShop, wat je een idee zou moeten geven of Bravely Default al dan niet jouw ding is. bekijken.

De volgende geweldige aflevering in de Story of Seasons life / Farm sim-serie zal je een boerderij laten planten naast de erehaven van Olive Town. De game belooft meer aanpassingsmogelijkheden en meer vrijheid dan ooit om je te helpen je leven beter te leven, plus natuurlijk veel huwelijkskandidaten, en je baan zal worden afgebroken om ruimte vrij te maken in het bos voor je nieuwe huis en alles te cultiveren de overvloedige natuurlijke wonderen in de buurt.

Een 3D-actieplatformspel van Yuji Naka en Naoto Ohshima, misschien wel het best bekend als de makers van Sonic de egelBalan Wonderworld roept warme herinneringen op aan 3D SEGA-games zoals Nachten in dromen Op Saturnus en Billie Hatcher en het gigantische ei Op GameCube. Het is een release met meerdere platforms en we kijken ernaar uit om de kleurrijke omgevingen op Switch te verkennen.

Beschreven als “een compleet nieuwe Monster Hunter Experience”, kunnen maximaal vier spelers samenwerken en Kamura Village redden van de naderende “Rampage”, waarbij ze de nieuwe Wirebug-jachtgadget gebruiken en de hulp inroepen van Palicoes en Palamutes. De “stijging” in de titel lijkt een indicatie te zijn van de verticaliteit van dit item, met de mogelijkheid om rotswanden en ander terrein te doorkruisen en te beklimmen, waardoor het jagen nog interessanter wordt.

READ  Assassin's Creed Valhalla-missies zijn opgelost waarvan de meeste spelers zich niet bewust zijn

Een gratis proefperiode voor een beperkte tijd was de hele maand januari beschikbaar – bekijk onze impressies op Dit is een demo-video van Monster Hunter Rise Van mooie Alex.

Meer geweldige Nintendo Switch-games

Afgezien van de hierboven getoonde games, zijn er tal van Switch-games voor de detailhandel die je je in februari en daarna misschien kunt voorstellen.

Geweldige accessoires voor je toggle

Ten slotte is hier een selectie van de beste Switch-accessoires die in februari en daarna komen, ter overweging.


Dat is het voor februari en maart – hebben we iets gemist? Laat ons een opmerking weten en laat het ons ook weten als je een van deze goodies vooraf hebt besteld!

Written By
More from Lesley Curry

De anti-stream-sniping-functies van Black Ops Cold War worden uitgelegd

Call of Duty: Black Ops Cold War is pas een dag uit...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *