Aankondiging van een NBA Jam-documentaire

Daar bestaat geen twijfel over NBA Jam Het is een van de meest populaire sportgames ooit. Het klassieke arcadespel dat in de jaren ’90 furore maakte, is door de jaren heen zijn relevantie blijven behouden dankzij zijn geweldige gameplay, onderscheidende menu’s en geweldige zinnen. En nu staat er in de toekomst een nieuwe film over de game gepland.

aangegeven door verscheidenheidNieuwe documentaire NBA Jam Het is nu in de maak. De film zal gebaseerd zijn op het boek van Rain Ali dat om het spel draait. BestCrosses Studios is betrokken bij de productie van de film, terwijl Sean Maynard, die in het verleden sportdocumentaires heeft geproduceerd, de regisseur zal zijn.

Wat betreft wat de documentaire zal aanpakken, het moet zich richten op het maken van het spel en het waarmaken van zijn populariteit. Het boek waarop de film is gebaseerd, is gebaseerd op interviews met verschillende mensen die hebben meegewerkt aan de originele game. Het bevatte ook inzichten van NBA-spelers, oude fans en een aantal andere mensen die van de game houden. Het is logisch dat de documentaire deze keer veel van deze mensen zou terugbrengen om voor de camera te spreken.

Als het gaat om wat de regisseur bezighoudt voor het project, wil hij niet alleen focussen op hoe NBA Jam Groot succes, maar ook hoe de game-ontwikkelaar later zal afsluiten. “Onze film is meer dan een origineel verhaal over de meest succesvolle sportgame ooit”, legt Maynard uit aan Varieties. “Er zijn verschillende subplots die aangeven hoe de games zullen overgaan van arcadegames naar home entertainment en hoe ze uiteindelijk zullen leiden tot de ondergang van Midway.”

READ  De release van Shadow Legacy Xbox Game Pass is geannuleerd

Voor nu is dit het geval NBA Jam De film heeft geen releasedatum aangekondigd. Aangezien de productie nu lijkt te beginnen, zou het een jaar of twee moeten duren voordat we het officieel zien aankomen. Desalniettemin wordt het een interessant project waar u in de toekomst op moet letten.

Ben je enthousiast om te zien hoe dit is NBA Jam Mijn documentaire blijkt? Geef me je mening in de comments of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar Als je meer wilt chatten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *