Acht zeer dwingende redenen om paarden in videogames beter te maken

Arthur en zijn paard uit Red Dead Redemption 2

afbeelding: Red Dead Redemption 2

Er zijn twee redenen waarom ik post over deze lijst genaamd “8 veelvoorkomende paardenfouten waarvan ik wil dat game-ontwikkelaars stoppen met maken”. Ten eerste, het is een goede lijst. Nummer twee, is Het komt van een videogamewebsite genaamd Geldzoektocht.

Maar het is echt een mooie lijst! De meeste mensen in de 21e eeuw hebben niets met paarden te maken en zullen er niets van weten, dus als we er een zien en gebruiken in een videogame, denken we meestal gewoon: “Ja, dat is een paard, het is als een auto, maar ik kan het soms voeden”. Het blijkt ook dat veel ontwikkelaars van videogames (ongeacht de auteur, want ze zijn eigenlijk zelf ontwikkelaars) Bekijk ze ook, want games maken zeker nog veel fouten als het gaat om het uitbeelden van onze viervoeters.

Mensen die paarden kennen, kunnen echter hun verleden zien en beseffen dat deze videogamepaarden problemen hebben! Zoals benen die buigen (of niet) wanneer het de bedoeling is, of de mond van een paard hangt gewoon zonder reden, want in tegenstelling tot mensen kunnen paarden er niet doorheen ademen en houden ze ze dus meestal dicht.

Ook een probleem: het blijkt dat paarden meer op katten lijken als het gaat om borstelen en aaien dan, nou ja, waar we aan denken als paarden, dus dingen als vertrouwensstatistieken daarop bouwen is nogal verkeerd. En misschien wel het belangrijkste:

…het enige dat zo frustrerend is als een slecht bewegend paard is een goed bewegend paard waar ik niet naar kan kijken. Laat me alsjeblieft mijn camera draaien.

jij kunt lezen De volledige lijst staat hier, wat je waarschijnlijk wel zou moeten doen als je geen paard bent. We zijn er allemaal zo op gebrand om ervoor te zorgen dat de mensen perfect worden nagemaakt in onze videogames dat het geen kwaad kan om te lezen over manieren om ervoor te zorgen dat de paarden ook perfect worden nagemaakt. Of zo niet, dan is het in ieder geval beter.

READ  Het voorouderlijk huis van Rishi Kapoor in de Peshawar-stad in Pakistan wordt afgebroken
More from Madison Garrett

Nieuws uit Berkelland »film: Erika Klein Kranenbarg heeft een“ klik ”met Berkelland

Door Redactie op 03-10-2020 Het is een feit dat u zich geen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *