Air Guitar Rhythm ‘Unplugged’ komt in december naar pc VR voor indexconsoles – The Road to Virtual Reality

niet verbonden bracht haar rockbandEen game in Quest-stijl in oktober dankzij de optische vingertracking van de stand-alone headset, waardoor je in wezen “luchtgitaar” kunt spelen in plaats van een plastic punt te gebruiken. De ontwikkelaar van Anotherway heeft nu aangekondigd dat de game volgende maand naar virtual reality-headsets voor pc gaat en dat deze alleen werkt met Valve Index-consoles.

Een andere manier aangekondigd niet verbonden Komt op 2 december naar pc VR-headsets om ondersteuning te bieden voor SteamVR-headsets die de mogelijkheid hebben om Valve Index-controllers te gebruiken.

Dat beperkt het tot vrijwel elke headset met de SteamVR-trackingstandaard, waaronder de Valve Index, HTC Vive, Vive Pro, Vive Pro 2, Vive Cosmos Elite en Pimax. De reden hierachter: indexcontrollers bieden tracking met vijf vingers; Er zijn er maar vier nodig om de individuele vingerposities op te nemen die u nodig heeft om bepaalde akkoorden uit te voeren.

Om de release van PC VR te vieren, rolt de studio een nieuw Steel Panther-nummer uit, dat als gratis update zal verschijnen voor zowel Meta Quest als PC VR. Er komt ook een Quest Passthrough-optie naar de Quest-versie van de game, waarmee gebruikers het virtuele podium kunnen integreren met hun woonkamers.

We merkten dat de onbetrouwbare handmatige tracking van de Quest soms erg leuk was niet verbonden, wat deels de reden is waarom het een redelijk gemiddelde waarde krijgt [6/10] In onze recensie van Quest toen het eind oktober werd gelanceerd. Het zal zeker interessant zijn om te zien hoe het verbetert met de toevoeging van indexcontrollers, omdat we weten dat ze behoorlijk solide zijn.

READ  De controversiële originele Xbox-game is nu beschikbaar op PS4, Nintendo Switch en Xbox One

Written By
More from Max Mcgee
Rajasthan Congress Crisis: Als Team Gehlot sterk is, waarom zit het dan opgesloten in het hotel: Team Pilot Member
Ashok Gehlot flitste het overwinningsteken na een vergadering van wetgevers Jaipur: Congresleider...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *