Alan Wake Remastered zou toch een schakelspel kunnen zijn

Alan Wake Remastered kon ook naar de Nintendo Switch gaan nadat het door een Braziliaans bureau voor het platform was geëvalueerd.

Zoals vermeld op de site switch-brasil.com en deel op ReseteraEen Braziliaans gamingbureau lijkt een beoordeling te hebben gegeven voor Alan Wake Remastered, Remedy’s update van de mysteriefilm uit 2010.

Internationale beoordelingsborden hebben in het verleden veel, zo niet honderden games gelekt, hoewel je dit nog steeds met de nodige voorzichtigheid kunt benaderen. Eerder aangekondigd Alan Wake Remastered voor pc, Xbox One, PlayStation 5, Playstation 4 en Xbox Series X | S, dus het opnemen van de Switch in de Braziliaanse rating is iets nieuws.

Het is onduidelijk of dit een volledige versie op Switch of een cloudversie van de game zal zijn. Terwijl transferstudio’s in het verleden wonderen hebben verricht voor originele port-games zoals Doom to the Switch, zijn andere grote games zoals Resident Evil 7 via de cloudstreamingservice aan Switch-spelers geleverd.

Op andere systemen biedt Alan Wake Remastered opties om de game met 60 fps en 4K voor compatibele platforms uit te voeren. Remaster verwijdert ook realistische advertenties voor productplaatsing ten gunste van fictieve merken uit het universum.

Anders dan dat, zal het een echte herwerking van het originele spel zijn. Hoewel praten met Axios, zei Remedy dat fans “zeker opletten door de remaster te spelen”, voor alle mods die Alan Wake associeert met andere Remedy-games.

Epic en Remedy zijn ook overeengekomen om samen te spelen in een tweede, onaangekondigde game waarvan sommigen speculeren als een vervolg. Maar we moeten afwachten.

READ  Star Wars: Battlefront 2 crasht op servers, EA belooft de capaciteit te vergroten

Bekijk de originele IGN-recensie van Alan Wake of ontdek waarom haar spirituele opvolger ons controle gaf over onze game uit 2019.

Matt TM Kim is de IGN-nieuwsredacteur. Je kunt het bereiken Tweet insluiten.

Written By
More from Max Mcgee
Waarom lanceert Rockstar GTA 6 als GTA 5 zo blijft verkopen?
Grand Theft Auto V zal nooit stoppen met verkopen. Take-Two heeft aangekondigd...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *