Alien: Isolation is een van de twee gratis games die je deze week bij Epic kunt krijgen

Als je een gamer bent, of net op bezoek bent geweest Goedkoop Af en toe weet je dit misschien Epische spellen Het biedt elke week een gratis spel. Elke donderdag is er een nieuwe verrassingsshow, met edelstenen van de afgelopen weken zoals GTA 5, Rage 2, Hitman en Watch Dogs 2. Deze week biedt Epic een paar games aan met een totale winkelwaarde van $ 70: Alien: Isolation and Hand van Destiny 2.

episch

Vervolg het xenomorph-avontuur met Alien: Isolation. Je speelt Amanda Ripley, Ripley’s (meestal) ongeziene dochter die eigenlijk alleen aanwezig was in de cutscene van de regisseur uit Aliens. Als Amanda ga je op zoek naar je moeder en vecht je tegen buitenaardse wezens. Een sfeervol singleplayer-avontuur kost meestal $ 40, en er zijn nogal wat add-ons beschikbaar als je de game leuk vindt. Lees GameSpot’s Alien: Isolation review.

episch

Ben je op zoek naar een mix van Backgammon Card Game en RPG? Hand of Fate 2 stuurt je oneindig herhaalbare missies gemaakt van kaarten die avonturen, vaardigheden en vijanden ontgrendelen. Alleen deze week is dit spel van $ 30 gratis. Lees GameSpot’s Hand of Fate 2-recensie.

Als je nieuw bent bij wekelijkse Epic-weggeefacties, dan is dit hoe ze werken: Als je er nog geen hebt, Meld u aan voor uw gratis Epic-account. Claim dan gewoon een of alle games van deze week – je kunt ze voor altijd bewaren. U hoeft ze niet eens meteen te installeren als u dat niet wilt. U kunt deze adressen op elk moment claimen tussen nu en de ochtend van 29 april.

Lees verder: Beste gaming-laptops van 2021

Dit artikel wordt regelmatig bijgewerkt met de gratis spellen van de huidige week.


CNET’s Cheapskate zwerft over het web op zoek naar geweldige deals voor technische producten en meer. Volg Cheapskate voor de laatste deals en updates op Facebook En de Twitter. Vind meer geweldige aankopen op CNET-aanbiedingenpagina En kijk maar CNET-couponspagina Om de laatste promotiecodes te ontvangen van Beste koopEn de WalmartEn de Amazon En de Meer. Vragen over de Cheapskate Blog? Vind de antwoorden op onze site Veelgestelde vragen pagina.

More from Madison Garrett

u kunt dit allemaal doen met de Google Home-app op uw smartphone

Als je slimme apparaten in huis hebt, kun je ze allemaal samenbrengen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *