Alienware viert zijn 25e verjaardag met een baanbrekende, opnieuw ontworpen gaming-desktop

Alienware 25 jaar geleden begonnen in een parkeergarage in de buurt van Miami, viert het merk van Dell een belangrijk jubileum met een stijlvolle gamecomputer. Laatste Aurora-systeem Met een opnieuw ontworpen chassis met meer binnenruimte en efficiƫntere luchtstroom, zou het stiller moeten werken.

Het blootgestelde Legend 2.0-chassis verhoogt het interne volume met 50 procent in vergelijking met de Aurora R12 of R10 Zonder grote veranderingen in de totale omvang van het apparaat, zegt Alienware. Je hebt geen gereedschap nodig om de behuizing te openen, waardoor je makkelijker bij de onderdelen kunt. Een optioneel zijpaneel is transparant, zodat u naar binnen kunt kijken en het moederbord kunt zien verlicht door maximaal acht gebieden van AlienFX-verlichting. Daarnaast biedt Alienware ook een optionele magnetische kabelafdekking om de achterkant van het systeem op orde te houden.

Alienware

Als onderdeel van het herontwerp richtte Alienware zich op het verbeteren van de luchtstroom. Elk systeem bevat twee 120 mm ventilatoren, een inlaat en een uitlaat. Afhankelijk van de configuratie kan de Alienware een of twee ventilatoren bevatten: eerst een tweede inlaat en vervolgens, indien nodig, een bovenliggende uitlaat. Aangezien dit een Aurora-systeem is, zijn er natuurlijk ook vloeistofgekoelde opties.

Naast het koel houden van je systeem tijdens het spelen van games op maximale instellingen, zegt Alienware dat fans je pc nog stiller kunnen maken. Vergeleken met het systeem van de vorige generatie beweert het merk dat de nieuwe Aurora tot 16% stiller is als hij inactief is en 9% minder lawaaierig tijdens CPU-intensieve taken. Tijdens het overklokken kan een computer ruis tot 15 procent verminderen. Bovendien zegt Alienware dat de pc vijf procent betere grafische prestaties kan leveren in vergelijking met de Aurora R12.

Er zijn twee kleuropties voor de aurora borealis: Lunar Light en Dark Side of the Moon. Oftewel, zwart-wit. Alienware zal later dit najaar meer details onthullen over specificaties, prijzen en beschikbaarheid.

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

READ  Sakurai onthult hoe een toevallige ontmoeting tot Sora leidde in Smash Bros.
Written By
More from Lesley Curry
Hatsune Miku Logic Paint S komt binnenkort om over te schakelen
Schakel de versie van Hatsune Miku logicaschilder Officieel getiteld Logic Paint Hatsune...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *