Alle informatie over starttijd, download en meer

Alle informatie over starttijd, download en meer


Wie heeft zich aangemeld voor Roblox op PS4/PS5? Dit is het moment om te beginnen.

17 jaar nadat Roblox later beschikbaar kwam, kun je alsnog van de game genieten met de lancering van PS4 en PS5. Er is een verschil tussen gamingplatforms voor pc, Xbox-consoles en mobiele apparaten. Het is moeilijk om te wachten op de PlayStation-versie, maar fans zullen het nooit hoeven te verdragen. De Veröffentlichungs-Uhrzeit ligt eerst in Abend.

Wie is begonnen met het downloaden van Roblox op PS4 en PS5?

We kijken ernaar uit om de PlayStation Store te bezoeken en Roblox opnieuw te gebruiken, dus wij gaan als eerste. Er worden acties ondernomen op de winkelpagina, zodat ze, net als hun herinneringen, op een timer kunnen worden afgespeeld. Immerhin’rät der Onze aber, die lang bis zum release of warten müssen zal hebben:

  • Roblox-releasedatum op PS4/PS5: 10. oktober 2023
  • Roblox-releasetijd op PS4/PS5: 22 uur Deutscher Zeit

Was het Roblox? Je kunt Spiele-Plattform ook gratis downloaden. Al het andere wordt geleverd met In-Game-Käufe im Spiel (optioneel), wat geld kost. Je kunt ook cosmetische items gebruiken voor je gameplay binnen Roblox.

Brauche en PS Plus voor Roblox? Nijn. Als Roblox na 12 jaar gratis kan spelen met een gratis wijziging, ben je geïnteresseerd in een abonnement. Het enige dat u hoeft te doen, is een internetverbinding hebben om te kunnen spelen.

Wie is de grootste Roblox-downloader? Er zijn echter geen geweldige resultaten voor PS4/PS5, dus je kunt Roblox zonder extra vertraging downloaden. Totale grootte: Speel Xbox-game in een groot formaat van 304 MB.

READ  Apple toont iPhone-bezitters in apps die zijn goedgekeurd door de Russische overheid | direct

Er kan van tijd tot tijd een trailer beschikbaar zijn voor Roblox:

Empfohlener redaktioneller inhalatie

U kunt meer te weten komen over uw externe inhoud van YouTube, uw artikelinhoud.
Dit doe je met een klik, lezen en mixen.

Ik begrijp niet dat mijn inhoud wordt gerapporteerd op YouTube.

Gegevens over mensen op het speelveld kunnen continu zijn. Verdere details in onze gegevensbeschermingsverklaring.

Zoomlink YouTube-adem in

Dit is de reden waarom Roblox wordt bekritiseerd

Omdat het een tijdje geleden is dat Roblox met PlayStation-consoles werd gekocht, heeft het een goede basis. De platformgame geeft zich over aan kritiek. Aan de andere kant waren microtransacties voor jonge spelers mogelijk omdat mijn games werden gemodereerd.

Jim Ryan, CEO van PlayStation, is verheugd aan te kondigen dat hij in 2022 investeerders zal verwelkomen, en kijkt ernaar uit om binnenkort Roblox naar PlayStation te brengen. Bijna 50% van de games is jonger dan 13 jaar en Roblox overleeft het niet, vooral deze jonge groepen niet.

Wil je Roblox proberen op PS4/PS5?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *