Alle nieuwe functies zijn beschikbaar in de Epic Games Store

Epic Games heeft een hele reeks nieuwe functies aangekondigd op zijn virtuele storefront om het gemakkelijker te maken om verbinding te maken en games te spelen met vrienden. Spelersprofielen, groepschats en de onlangs verbeterde zoekfunctie voor het vinden van vrienden zullen allemaal hun weg vinden naar de winkel in 2021. Dit komt als onderdeel van de grotere Posten op de website van het bedrijf Sociale functies zullen een “hoofdprioriteit” zijn terwijl Epic kijkt naar hoe het platform kan worden verbeterd.

De grootste aangekondigde features worden deze maand niet echt aangekondigd. Dit omvat een nieuw geïntroduceerd “party-systeem” waarmee mensen groepsgesprekken kunnen voeren met spraak en tekst tijdens het spelen van games. Als onderdeel van deze nieuwe reeks functies kunnen spelers ‘feestvensters’ maken, waarmee ze hoogtepunten van games met vrienden kunnen delen, en ‘de wedstrijd kunnen starten met slechts een paar vrienden in de groep en met de mogelijkheid om met je hele groep te blijven praten ”. De aankondiging vermeldde geen specifieke releasedatum voor het party-systeem, na het releasedatum van 2021.

Wat betreft wat er uit zal komen dit is Maand zijn er een heleboel plug-ins die het platform zullen verfijnen. Deze maand introduceert het “spelerskaarten” die werken zoals de meeste andere platformprofielen, waardoor gebruikers vrienden kunnen beheren en een “niet storen” -modus biedt om meldingen te dempen. Om het vinden van vrienden gemakkelijker te maken, optimaliseert Epic de zoekmachine om rekening te houden met wederzijdse vrienden. De winkel voegt ook een geminimaliseerde versie van het sociale paneel toe, zodat u ermee kunt communiceren tijdens het browsen, zonder dat u een nieuw venster hoeft te openen.

READ  Spencer zegt: "Toekomstige Bethesda-games hebben niet per se andere platforms nodig"

In eerste instantie, toen Epic werd gelanceerd Het spelplatform was moeilijk te verkopen Voor veel fans deels omdat het niet zoveel functies biedt als Steam. Het bedrijf bleef echter bestaan Toegewijd aan ontwikkeling De Statuut in de tijdEn deze aankomende functies nemen enkele belangrijke stappen om de kloof tussen hen en andere platforms zoals Steam te overbruggen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *