Alles wat we tot nu toe weten over de consoleversie • Eurogamer.net

Wat u kunt verwachten van de aankomende Xbox-versie van Microsoft Flight Simulator.

Vluchtsimulator is de versie van Microsoft in 2020 van zijn langlopende sim-serie in de lucht – en het komt naar Xbox-consoles.

Voor het eerst uitgebracht op pc in augustus 2020 – ook als onderdeel van uw Xbox Game Pass abonnement – een Xbox-versie van Flight Simulator werd bevestigd toen Flight Simulator voor het eerst werd aangekondigd tijdens Microsoft’s E3-conferentie 2019.

Op deze pagina wordt alles uitgelegd wat we weten over de Xbox-release van Flight Simulator tot dusver – inclusief wat er tussen de twee versies wordt gedeeld.

Op deze pagina:

Wat we weten over de release van Flight Simulator op Xbox-consoles

Hoewel de pc-versie van Flight Simulator in augustus 2020 is uitgebracht, moet de Xbox-versie nog een releasedatum krijgen.

De officiële ondersteuningswebsite zegt gewoon dat het “op een later tijdstip naar Xbox One komt”. Er zijn verder geen details – dus het is gewoon wachten op meer nieuws.

Schakel targeting cookies in om deze inhoud te zien.

Dit betekent ook dat er geen bevestiging is dat het een Xbox Series X-game – hoewel gebaseerd op de eigen output van Microsoft, is een specifieke versie voor het next-gen-systeem vrijwel zeker.

Hoewel hoofdsoftware-engineer Martial Bossard het vertelde Windows Central geen update over hoe de Xbox One-versie eraan komt, hij besprak wel hoe het pc-ontwikkeling ten goede komt.

“We proberen de beste beelden op elk platform te hebben, en het is een andere optimalisatielaag”, legt hij uit.

“Trouwens, de Xbox zal ons helpen om het product te optimaliseren, dus het zal ook een voordeel zijn voor de pc. Er is niets dat de pc zal verliezen van de Xbox. Het is eigenlijk het tegenovergestelde. We doen het werk om een ​​betere ervaring op de Xbox-familie, dan zullen we tegelijkertijd de pc-versie verbeteren. “

Tot die tijd kun je de pc-versie spelen als onderdeel van dat platform Xbox Game Pass abonnement.


Voor degenen die hun Flight Simulator-opties onderzoeken, hebben we een vliegtuigen lijst en luchthaven lijst voor elke lanceringseditie een lijst met Flight Simulator-prestaties en wat te verwachten Flight Simulator’s Xbox-versie. Als je dan begint te spelen, hebben we uitleg over weer en livreien, multiplayer, gebruik makend van automatische piloot en sim-tarief, en hoe je het equivalent van fotomodus met actieve pauze.


Zal de Xbox-versie van Flight Simulator prestaties of vooruitgang delen met de pc-versie?

Hoewel er weinig details zijn over wat de Xbox-versie van Flight Simulator zal bevatten, heeft Microsoft bevestigd dat het een Xbox Play Anywhere-titel zal zijn, het ‘initiatief van Microsoft om gamingplatforms te combineren, waardoor Xbox-gamers op de pc kunnen spelen met elke primeur. partij door Microsoft Studios gepubliceerde game die digitaal is aangeschaft en vice versa “.

Dit betekent dat als je het eenmaal op pc koopt (via de Microsoft Store, niet via Steam), je gratis een Xbox One-versie krijgt.

Ondertussen zullen de Xbox One- en pc-versies ook Achievement-lijsten delen – er zullen geen afzonderlijke vermeldingen zijn.

Dit alles suggereert dat de twee versies één en hetzelfde zijn, en waarschijnlijk de voortgang tussen de twee delen – maar natuurlijk is er nog geen bevestiging zonder dat er een aankondiging als zodanig is.

Tot die tijd ondersteunt de pc-versie het gebruik van een Xbox-controller, zodat je een voorproefje kunt krijgen van de console-ervaring voor degenen die liever met dat besturingsschema spelen.

Als dat zo is, lees dan meer over de Flight Simulator-specificaties voordat je begint met downloaden.

READ  Die Red Dead Redemption-collectie 'Leak' ziet er zeker uit
Written By
More from Max Mcgee

Humble Bundle verwijdert schuifregelaars waarmee u het bedrag van de donatie aan goede doelen kunt kiezen

Bescheiden pakket Het brengt een nieuwe wijziging aan in zijn service, die...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *