Als je snel bent, kun je deze enorme Warhammer-RPG voor altijd behouden

Als je snel bent, kun je deze enorme Warhammer-RPG voor altijd behouden

Ze zeggen dat de beste dingen in het leven gratis zijn, en dat is nu zeker het geval als je een fan bent van alles wat met Warhammer te maken heeft, of specifieker. Mordheim: Stad van de verdoemden. Dat komt omdat je deze gigantische RPG nu voor helemaal niets kunt krijgen, maar je hebt maar een paar weken om de deal veilig te stellen.

Mordheim: City of the Damned was de eerste videogame-aanpassing van de Mordheim-serie in de uitgebreide Warhammer-collectie, en wat RPG's betreft, is het een absolute kolos – de completisten onder ons zullen gemiddeld 73,5 uur in dit epische verhaal moeten duiken spel om alles eruit te halen Absoluut niets om eruit te halen.

Maar als je waar voor je geld zoekt, kun je niet veel beter krijgen dan deze titel, aangezien deze nu gratis beschikbaar is op Gogals onderdeel van een speciale cadeau-aanbieding die loopt tot 6 februari.

Het is belangrijk op te merken dat u als onderdeel van deze aanbieding geen online functies krijgt. GOG heeft echter de Hired Swords DLC Bundle 2 – Doomweaver + Wolf-Priest of Ulric aan het basisspel toegevoegd om dit goed te maken.

Deze enorme MMO werd voor het eerst uitgebracht in 2015 en neemt de beste aspecten van het klassieke Warhammer-spel over Backgammon, en geeft gebruikers een enorme hoeveelheid vrijheid en controle over hun krijgsbende en de strijders in hen. Het is een spel dat een zorgvuldige planning en slimme strategie vereist – vandaar de te hoge speeltijd – maar het is dit enorme detailniveau dat Mordheim tot op de dag van vandaag tot een van de beste singleplayer-MMO’s maakt.

READ  De remaster van The Legend of Mana komt in juni naar Switch, PS4 en pc

Al deze inhoud gratis krijgen is een absoluut koopje, dus pak hem snel, nu het nog kan. Als je klaar bent, bekijk dan onze lijst met de beste Warhammer-games op pc of leer meer over Warhammer 40k Space Marine 2. werkelijk Als je Warhammer leuk vindt, ga dan ook naar onze zustersite Wargamer en kijk wat ze je kunnen leren over al het andere Warhammer 40k-facties.

Zorg er bovendien voor dat u ons volgt op Google Nieuws, waar u dagelijks nieuws, handleidingen en recensies over pc-gaming te zien krijgt, of onze PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *