Amazon annuleert in november officieel ‘Crucible’

(Afbeelding: Amazon)

Amazon is officieel gestopt met werken aan Smeltkroes, het gratis te spelen actiespel voor meerdere spelers.

Ontwikkelaar Relentless Studios ging naar de officiële Crucible-website met een uitspraak over de kwestie met de titel “Final Crucible Developer Update.”

Na lang wikken en wegen kwam het team uiteindelijk tot de conclusie dat ze “geen gezonde, duurzame toekomst zagen voor Crucible.”

In plaats van verder te werken aan Crucible, zal het ontwikkelingsteam de focus verleggen naar Amazon’s MMO Nieuwe wereld. Er is ook een reeks extra titels die het team in de toekomst wil aanpakken met andere projecten.

Voor spelers die zich hebben aangesloten bij de gesloten bèta waar Crucible eerder dit jaar naar terugkeerde, zal de game nog enige tijd speelbaar zijn. In feite zullen ontwikkelaars de komende weken werken aan een “laatste speeltest en gemeenschapsfeest”. Er is nog geen datum in gedachten voor de playtest, dus als je nu zoveel mogelijk Crucible wilt krijgen, moet je zoveel mogelijk inloggen tot november. Aangepaste spellen zijn beschikbaar tot 15:00 ET op 9 november.

Spelers kunnen nu een volledige terugbetaling aanvragen of Crucible-gerelateerde aankopen die ze hebben gedaan. Aankopen in de game zijn vanaf nu ook uitgeschakeld. Amazon heeft officiële instructies geplaatst voor het aanvragen van restituties op de officiële Crucible-pagina.

Crucible wordt sinds de eerste aankondiging in 2016 geplaagd door verschillende problemen. Het heeft verschillende transformaties ondergaan voordat het uiteindelijk debuteert op Steam eerder in 2020 in mei. Het werd echter vrijgegeven in het wild en ontbrak een aantal van de functies die het aanvankelijk had geadverteerd, zoals manieren waarop het kon worden geïntegreerd met streamingplatform Twitch.

READ  T-Mobile's ondersteuning voor sommige telefoons - hoe u een vervanging kunt krijgen

Amazon zal waarschijnlijk zijn middelen richten op de eerder genoemde Nieuwe Wereld en op cloud-gamingdiensten Luna, die in de nabije toekomst naar pc, Mac, iPhone en Android gaat – hoewel er nog geen bevestigde datum voor is.

Verder lezen

Gaming beoordelingen

Beste keuzes voor gaming

Written By
More from Lesley Curry
Het schakelde over van iPhone XR naar iPhone 12 en het werd raar
Blue iPhone 12. Een vreemde genegenheid. Ze noemen het Ontwikkelingis het niet?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *