Amazon Games zal de nieuwe Tomb Raider-titel voor meerdere platforms publiceren

Amazon-spellen Zal de volgende dag posten Graf ruiter Spel ontwikkeld door kristal dynamiekhet bedrijf aankondigen. Het zal beschikbaar zijn voor veel platforms en belooft “de grootste en meest uitgebreide” te worden. Graf ruiter spel tot nu toe.”

Of niet aankondigen In de nieuwe april Graf ruiter De game is gebouwd op Unreal Engine 5 en heeft tot doel “de grenzen van resolutie te verleggen en hoogwaardige filmische beelden te leveren”. een taak / onderneming Een ervaring die fans verdienen.” Graf ruiter Franchise-algemeen directeur Dallas Dickinson.

Hier zijn wat meer details, via de aankondiging van vandaag:

Amazon Games en Crystal Dynamics hebben vandaag aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben bereikt waarbij Crystal Dynamics een nieuw platformonafhankelijk platform gaat ontwikkelen. Graf ruiter titel, aangezien Amazon Games volledige ondersteuning biedt en de game wereldwijd publiceert.

De nieuwe, nog niet getiteld Graf ruiter De game is een verhalend avontuur voor één speler dat het verhaal van Lara Croft voortzet Graf ruiter serie. Bevat alle items die zijn gemaakt Graf ruiter Een van de meest gerespecteerde franchises in gaming, waarbij spelers de controle krijgen over de zelfverzekerde, interdimensionale held Lara Croft in een omgeving die verkenning en creatief zoeken beloont, met breinbrekende puzzels om op te lossen en een verscheidenheid aan vijanden om te confronteren en te overwinnen. Crystal Dynamics bouwt voort op de kracht en geavanceerde technologie van Unreal Engine 5 om het vertellen van verhalen naar een hoger niveau te tillen, in zijn grootste, meest uitgebreide Graf ruiter Het spel tot nu toe. De titel is momenteel in ontwikkeling en aanvullende details zullen op een later tijdstip worden aangekondigd.

Graf ruiter is een van de meest geliefde IP’s in de entertainmentgeschiedenis”, zegt Christoph Hartmann, vice-president van Amazon Games. “Amazon Games zet zich in om spelers games van de hoogste kwaliteit te bieden, van de beste ontwikkelaars, op verschillende platforms en genres, en we zijn trots op de mogelijkheid om met deze ontwikkelaar en franchisenemer samen te werken. Ons team is erg enthousiast over de samenwerking met het getalenteerde en visionaire team van Crystal Dynamics om het volgende hoofdstuk van de Lara Croft-saga naar spelers over de hele wereld te brengen.”

Scott Amos, hoofd van Crystal Dynamics Studio, voegde toe: “Crystal Dynamics heeft een buitengewone kans na de overname van Embracer om de uitgeversrelatie opnieuw te definiëren. Graf ruiter. Verandering is waar we naar op zoek zijn, en met Amazon Games hebben we een team gevonden dat onze creatieve visie, ambities en waarden voor het Lara Croft-universum deelt in een reeks mogelijkheden. Ze bevinden zich in een unieke positie om te herschrijven wat samenwerking op het gebied van publiceren en ontwikkeling is, en we staan ​​te popelen om samen deze nieuwe weg in te slaan, te beginnen met het bouwen van een groter en beter Graf ruiter Het spel nog! “

READ  Mods beschuldigd van Bitcoin-mijnbouw, virus verwijderd van Steam
Written By
More from Lesley Curry
Leaker plaatst Silent Hill-afbeeldingen die Konami niet wil dat je ziet
Drie verschillende gelekte afbeeldingen die zogenaamd in ontwikkeling zijn de stille heuvel...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *