Among Us 2: alles wat we weten over het vervolg

Wanneer is de releasedatum van Among Us 2? Hoewel het in 2018 werd uitgebracht, is Among Us recentelijk een fenomeen geworden. Het werd geïntroduceerd bij het grote publiek dankzij de groeiende populariteit onder streamers, en vervolgens door groepen vrienden die op zoek waren naar manieren om elkaar op brute wijze te vermoorden in tijden waarin dat niet langer persoonlijk verantwoordelijk is.

Het is ook veilig om te zeggen dat als een Indie spel Met een heel klein team was Among Us niet gebouwd om duizenden en duizenden kleine ruimtevaarders te huisvesten die op de noodlottige ruimteschepen en buitenposten schreeuwden om ruimte. Hoewel de ontwikkelaars bewonderenswaardig werk hebben verricht door alles in de lucht te houden door de toegenomen vraag, zijn er een paar minpuntjes geweest toen de matchmaker van het spel worstelt met de hordes van steek-blije fans van Among Us.

De enorme fanbase van onder ons heeft ook honger naar meer inhoud – en hoewel de mensen schreeuwen om nieuwe kaarten, rollen, taken en schattige kleine huisdieren om hen te vergezellen tijdens hun moordpartijen – blijkt dat het toevoegen van nieuwe stukjes aan het spel dat niet is super eenvoudig, en te veel knutselen kan het per ongeluk breken. Dat is waar Onder ons 2 komt binnen – het vervolg werd officieel aangekondigd in een Innersloth devlog in augustus 2020.

Onder ons 2 releasedatum

Wanneer wordt Among Us 2 uitgebracht? Het vroegste waarop we kunnen hopen, is een open bèta in 2021, gebaseerd op informatie gedeeld door de ontwikkelaars. Ze zijn nog maar net begonnen met plannen om de game te maken, en op basis van hun ervaring met Among Us – die ongeveer zes maanden duurde om de open bèta in te voeren – zal het in ieder geval zo lang duren voordat we de ruimte-laarzen van het vervolg aan zullen trekken. .

READ  Aankondiging van de aankomende Nintendo Switch voor pc

Onder ons 2 prijs

Zal Among Us 2 gratis zijn? Nee. Net als de eerste game kan Among Us 2 voor pc tegen een kleine vergoeding worden gekocht – maar de ontwikkelaars zeggen dat ze overwegen om een ​​korting te geven aan eigenaren van het originele Among Us op Steam. Er komt ook een Among Us 2 voor mobiel, die de ontwikkelaars gratis willen houden, maar met verwijderbare advertenties. Hoewel ze verwachten gratis grote inhoudsupdates uit te brengen, onderzoekt Innersloth ook een in-game valuta waarmee je cosmetica kunt kopen of verdienen om je astronautenvriendje aan te kleden.

Onder ons 2 functies

Dus waar kunnen we naar uitkijken? Ten eerste blijft de beproefde gameplay van Among Us intact – er zullen misschien geheel nieuwe maps zijn, maar het uitgangspunt en de mechanica blijven hetzelfde. Met name is Innersloth echter van plan lobby’s van maximaal 15 spelers te ondersteunen, waardoor games met drie bedriegers haalbaar zijn, en niet alleen een vreselijk idee voor alleen masochisten.

Ze zijn ook van plan om ondersteuning toe te voegen voor aangepaste spellen – zoals verstoppertje spelen – en accounts en vriendenlijsten te introduceren. Dit betekent dat je je weer kunt verenigen met je gele maatje in de flamingohoed, die woordeloos de diepten van je ziel leek te begrijpen terwijl je een prachtige gelijktijdige moord uitvoerde in de reactorkamer.

Voor die minder bijzondere momenten komt er een meldknop voor het geval iemand iets te ver gaat. Ten slotte zal Among Us 2 hopelijk nieuwe rollen bevatten die verder gaan dan ‘verrader’ en ‘bedrieger’ – net als andere spellen zoals Among Us, zoals Town of Salem en Garry’s Mod. Wat die rollen zullen zijn, weet iedereen, hoewel het de gameplay zeker zal veranderen, aangezien het claimen van rollen onderdeel wordt van het onderzoeksproces en nog meer variabelen in de vergelijking gooit.

READ  Operatie: Kate Bishop komt volgende maand naar Marvel's Avengers

Dat is alles wat we tot nu toe weten over Among Us 2, maar we zullen zeker een spoedvergadering bellen en u op de hoogte brengen als we nieuw bewijs vinden op de beveiligingscamera’s. Als je op zoek bent naar meer games om online met je vrienden te spelen, zijn hier de best co-op games en beste multiplayer-spellen op pc.

Written By
More from Eda Greene

Hoe TikTok-video’s zonder watermerk te downloaden

Als je bent vergeten de eerste snaps op te slaan voordat je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *